Linux-gamers

xekarfwtos | Κυρ, 01/13/2008 - 23:19 | 1' | 3

Ρίχνοντας μια ματιά στο Distrowatch είδα ότι κυκλοφόρησε η διανομή linux-gamers. Από ότι κατάλαβα είναι ένα live DVD με κάποια παιχνίδια στο Linux. Για περισσότερες πληροφορίες στο
http://live.linux-gamers.net

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

το κατέβασα και να τα σχόλια μου..
με το που ανοίγη έχει στο taskbar έτοιμες συντομέυσεις παιχνιδιών που με το που πατήσεις τρέχουν αμέσως.
διάφορα παιχνίδια ένα περίπου για κάθε είδος εφτά η οχτώ στο συνολό τους.
κανένα δεν με εντυπωσίασε τι να πώ. δεν έπαιζα και ποτέ μου παιχνίδια με τέλεια γραφικά γιατί μέχρι πρότεινος δέν μπορούσα λόγο κάρτας γραφικών. τώρα πήρα κάρτα αλλά δεν έχω βρεί παιχνίδι στο linux που να παίζει και κάτι να λέει.
έχω δοκιμάση τα πάντα απο συνήθως τα σφάλματα που πέρνω έιναι η για ανάλυση και κλείνη η οθώνη μου η για τον windows installer που φυσηκά και δεν έχω στο suse 10.3 ή για το direct x που έχω κάνει κάποιες προσπάθειες μέσω wine wine doors και διάφορα μικρά πακέτα που συμπληρώνουν αρχεία του directx και τα χω βρει googlarωντας.
αν θέλει κάποιος να βοηθείση ας μου την καλύτερη επιλογή για emulator η native παιχνιδι.. εγώ line age βασικά θέλω να παίξω και κάτι σαν call of duty.

Καλή σκέψη για μια τέτοια διανομή γιατί αρκετοί χρήστες θέλουν να παίζουν παιχνίδια στο PC.
Αλλά προσωπικά δεν πρόκειτε να την κατευάσω , χρησιμοποιώ τον H/Y για ποιο χρήσιμα πράγματα }:)

==============================
Use The Source!

Το θέμα δεν είναι το πόσο χρήσιμο είναι κάτι ? Φεριπήν για ένα νετ καφέ τα παιχνίδια είναι αυτό που καθορίζει όλα τα άλλα.
Ξέρεις πόσοι πελάτες μου θέλουν να απαλαγούν απο το τεράστιο κόστος των windows αλλά άμα το os δεν παίζει παιχνίδια δεν το βάζουν στην εταιρία τους.