ASUS vs 64-bit sound

Kaltsinho | Σάβ, 12/06/2008 - 01:18 | 2' | 2

Παιδιά πρόσφατα αγόρασα ενα αρκετά δυνατό μηχάνημα:

AMD Athlon 5800+

ASUS M2N-SLI

Nvidia 9800GT

4GB RAM

αλλα η απογοήτευση ήρθε γρήγορα οταν και σε windows(εντάξει ήθελα να παίξω και εγώ :)  ) και σε Linux 64-bit ο ήχος χαλούσε και έκανε κατι άθλια παράσητα,όπως το λένε και Εγγλέζοι "crackling sounds".Σε 32-bit κανένα πρόβλημα,αλλα εγώ θέλω 64-bit για 100% επιδόσεις κυρίως και απο RAM.Έστειλα μήνυμα στην ASUS με τον πόνο μου και μου απάντησε το εξής:

Dear customer

The problem will be resolved with a new driver of the sound card. You must wait a new version of the driver 64bit of the sound card.

With a new sound card you can resolve the problem if the new sound card is compatible with os 64bit.

Επειδή προσωπικά δεν πιστέυω να βγει σύντομα καμιά νέα version drivers για 64-bit και ειδικά για Linux,μπορείτε να μου προτείνετε μιά κάρτα ήχου που να δουλέυει out of the box(κλασικά) και χώρις πρόβλημα σε 64-bit περιβάλλον.30-50 eurο περίπου,μην τα φάμε όλα εδώ.

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Οι κάρτες της Creative πριν την σειρά X-Fi θα δουλέψουν out of the box στα σίγουρα.Τώρα για τις κάρτες X-Fi θα πρέπει να "παιδευτείς"[1] λιγάκι,μιας και δεν έχει αρκετό καιρό που η creative έδωσε opensource τον driver για αυτές τις κάρτες και είναι ακόμη στα σκαριά το θέμα,πάντως απ' ότι διάβασα λειτουργεί :-)

[1] 32bit/64bit X-Fi Drivers

--------------------
happy_linux_downloads