Στιγμιότυπα (screenshots) με το ελληνικό GNOME

thanos | Τρί, 11/25/2008 - 14:31 | 2' | 2

Ένα email από την λίστα του Gnome.gr: Στο http://gnome.gr/στιγμιότυπα/ θέλουμε να προσθέσουμε στιγμιότυπα με το ελληνικό GNOME, όπως το χρησιμοποιούν οι χρήστες του. Αν θέλετε να μπει η επιφάνεια εργασίας σας, δείτε μερικές γενικές οδηγίες στο http://ubuntu.opengr.net/viewtopic.php?f=33&t=2128 Ο βασικός στόχος είναι να φαίνεται το GNOME όμορφο ;-). Αν δεν είστε μέλη στο ubuntu-gr, μπορείτε να στείλετε το σχετικό αρχείο σε προσωπικό γράμμα. Αν θέλετε να ζητήσετε από τους χρήστες σας να στείλουν στιγμιότυπα μέσω του φόρουμ τους, στείλτε μου το URL για να το προσθέσω μαζί με τα αλλά στο http://gnome.gr/στιγμιότυπα/ Σίμος -------------------- Να προσθέσω και εγώ κάτι...για να γίνει και ποιο όμορφο και να υπάρχουν μερικές πληροφορίες για το desktop όπως: Διανομή:---- Εικονίδια:---- Παρασκήνιο:---- δείτε επίσης και τo παρακάτω link για περισσότερες πληροφορίες: [1] http://ubuntu.opengr.net/viewtopic.php?f=33&t=2128#p20354 Οπότε όποιος θέλει να μας δείξει το desktop του και το Gnome μαζί,είναι ευπρόσδεκτος :).

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Να επισημάνω ότι δεν είναι απαραίτητο να είστε μέλη του ubuntu-gr,και εδώ να ποστάρετε τα στιγμιότυπα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα :).

--------------------
happy_linux_downloads

Θα βάλω εδώ το νέο μου ψυχεδελικό desktop.. Πολύ μαυρίλα αλλά το ρίξαμε στην οικολογία και είπαμε να τα μαυρίσουμε όλα..

Δεν θα μείνει όμως για πολύ γιατί είναι λίγο κουραστικό στο μάτι.. ( παράξενο.. κάπου διάβασα ότι τα σκούρα χρώματα είναι πιο ξεκούραστα στο μάτι.. ). Δεν έχουμε ελληνικό gnome, τουλάχιστον όσον αφορά το ελληνικό interface. Αλλά επιμένουμε gnom ικά!!

Free Image Hosting