Αudacity:Προβληματα-Αποριες??Ολα εδω!

brave | Κυρ, 01/13/2008 - 23:19 | 1' | 8

εχμμ... τα ψιλοεκανα κ...λο με το Audacity... Πρωτη φορα πηγα να το χρησιμοποιήσω στο feisty μου, και οταν ρωτησε τι γλωσσα θελω, και ειχε ποεπιλογη την Ελληνικη απαντησα ok, και τωρα εχει βγαλει την μεταφραση της αρχαιας κινεζικης σε Quenya
Αν μου πει κανεις ποσα κλικ να κανω και σε ποια κουτακια ή εντολή ή τεσπα οτι ναναι θα ειμαι υποχρεος(για να γυρισω αγγλικα εννωειται...οχι σε καμια Ρουνικη γραφη)
brave2007-4-16 20:7:6

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Στο home σου υπάρχει φάκελος

.audacity

με τελεία μπροστά. Από το Ναυτίλο πήγαινε στο home (Αρχική Σελίδα/Φάκελος) πάτα CTRL + H για να εμφανιστούν τα κρυμμένα αρχεία (αυτά είναι όσα έχουν τελεία μπροστά στο όνομά τους) και σβήσε το φάκελο του .audacity. ΛΟΓΙΚΑ θα σου ξαναζητήσει ρυθμίσεις όταν το ξανατρέξεις.

Πες αμα δούλεψε/μη βαρέσεις αμα δεν...

Εναλακτικα βεβαια, μπορεις να μαθεις κινεζικα!.
Πλακα κανω. Πες εντυπωσεις αμα  δουλεψεις το audacity. το εχω κατεβασει , μα λειπουν κατι πακετα & απο αυριο σε αυριο το παω...

χμμμ οχι μονο τα παραπανω εκανα, αλλα και πληρη απεγκατασταση και επανεγκατασταση, και δε μου ξαναζητησε γλωσσα, παντως ευχαριστω.
Ισως αν καποιος το εχει μπορει να μου πει το κουτακι που εχει την αλλαγη γλωσσας μεσα απο το περιβαλλον του, η τι κανω λαθος (βασικα κατι πρεπει να ξεμενει απο ρυθμισεις, αλλα που?)

Όλες οι ρυθμίσεις σου υπάρχουν μέσα στο home (εκτός κι αν τρέχεις εφαρμογές ως root), επομένως κάπου αλλού πάει και γράφει το Audacity και σου βγάζει τα Κινέζικα.

Για κάνε το εξής:
Απεγκατέστησε τελείως το Audacity και μετά δώσε
locate audacity

από το τερματικό και διέγραψε όλα τα αρχεία που θα σου πει. Για πιο τρελούς πειραματισμούς θα  μπορούσες να τα συνδυάσεις κάνοντας κανένα παλαβό σαν κι αυτό:

[disclaimer = η ώρα είναι περασμένη, δεν ευθύνομαι για το αποτέλεσμα]
rm -rf `locate audacity`
[/disclaimer]

Αλήθεια, δεν ξέρεις ούτε λέξη Κινέζικα; 

"rm -rf `locate audacity`"
Λειτουργησε μια χαρα
δεν εχω χρονο για να γραψω τι και πως γιατι σε καμια ωρα πεταω, αλλα θα γραψω φυσικα

Κατέβασε την έκδοση 1.3.2 είναι ακόμα beta αλλά τα ελληνικα λειτουργουν μια χαρα.
Προσοχή θέλει το πακέτο libflac++5_1.1.2-6_i386.deb , ap;o ta pak;eta toy debian και όχι το libflac++5c2 του ubuntu.

χμμμ ημουν λιγο εκτος μια και ημουν στο Ιραν (δεν κανω πλακα, και τωρα σε ενα ξενοδοχειο στο dubai ειμαι, και επιστρεφω αυριο-μεθαυριο) τεσπα, λοιπον... οντως τις ρυθμισεις τις εβρισκα στο usr, αλλα χωρις να καταλαβω γιατι (και ισως χωρις να μπω και στον κοπο να καταλαβω) το προβλημα δε λυνοταν. Ετσι χοντρα χοντρα εριξα τη μπομπιτσα rm -rf και τα δυαλυσα ολα, οποτε μετα η εγκατασταση εγινε με απολυτη επιτυχια. Κατι που δεν προσεξα (κι ισως αξιζει ενα πειραματακι) ειναι πως ισω φταιει πως εσβηνα μεν τους φακελους των ρυθμισεων  δεν εκανα επανεκινηση πριν την επανεγκατασταση, οποτε δεναποκλειεται να ηταν αυτο το σφαλμα μου. Παντως τωρα ειναι οκ (ή τεσπα ετσι το αφησα)

Το πιο απλό που έκανα εγω ήταν να ανοίξω το αρχείο .audacity και να αλλάξω το Language=el σε Language=en.