SCO καλεί την κ. Pamela Jones

dimitris | Κυρ, 01/13/2008 - 23:05 | 2' | 1

Απ' ότι φαίνεται η SCO δε λέει να το βάλει κάτω.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Forbes η SCO (που έχει μηνύσει την IBM για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων της στον πυρήνα Linux) προτίθεται να καλέσει για κατάθεση την Pamela Jones, την blogger που γράφει το δημοφιλές site GrokLaw το οποίο παρακολουθεί από κοντά και αναλύει τις εξελίξεις στην περίφημη δικαστική διαμάχη SCO-IBM.

Π
ρόσφατα όμως η Jones έγραψε στο Groklaw ότι θα πάρει μερικές μέρες άδεια από το site λόγω ασθένειας. Το παραπάνω δημοσίευμα άφηνε να εννοηθεί ότι οι δικηγόροι της SCO ποντάρουν στην υπόθεση ότι η Pamela Jones δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο, αλλά αντίθετα το alter ego κάποιας νομικής ομάδας της IBM που τόσο καιρό γράφουν στο GrokLaw.

Σε απάντηση του, ο Stephen J. Vaughan-Nichols του Linux-Watch έγραψε ότι η Pamela Jones είναι υπαρκτό πρόσωπο και ότι την έχει συναντήσει αρκετές φορές, βάζοντας τέλος στις παραφιλολογίες.

[Πηγή: slashdot.org]
linuxformat2007-2-16 17:17:1

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά ο Darl McBride, o CEO της SCO, σε συνέντευξή του στο Linux-Watch φέρεται να προκαλεί την Pamela Jones να τον πάρει τηλέφωνο "για να τα πούνε"...
linuxformat2007-2-16 17:35:15