Adobe & Linux

Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση) | Κυρ, 01/13/2008 - 23:26 | 1' | 6

Καλησπέρα,

Έχει κανένας κανένα νέο σχετικά με τις εξελίξεις μεταξύ Adobe και Linux; Περιμένω πως και πως για το νέο που θα μου δώσει την χαρά και την ευκαιρία να στείλω στο ........ τα Windows μου!

Thanks!

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Αργά η γρηγορα κάτι θα γίνει.Για πιό πρόγραμμα ενδιαφέρεσαι?

Ειναι τολμηρο αν υποθεσω οτι ειναι το photoshop? Αφου ολοι για αυτο θυμομαστε τα windows

Και όχι μόνο! Ενδιαφέρομαι για όλο το Adobe Studio. Περισσότερο τα apps που έχουν να κάνουν με το web design, photoshop, dreamweaver, flash. Από ότι είδα στο site του wine, στο http://appdb.winehq.org κατάφεραν με την καινούργια έκδοση να τρέξουν Photoshop CS2, Dreamweaver 8 καθώς και Flash 8. Μία έκδοση πίσω δεν είναι τόσο άσχημα. Έχω βγάλει τρομερές δουλειές με αυτές τις εκδόσεις στο παρελθόν.
Τεσπά, βλέπω το Wine και το CrossOver να δίνουν ακόμα καλύτερες λύσεις στο μέλλον. Αρκεί να προλαβαίνουν τις νέες εκδόσεις!

Πέρα από wine πράγματα, η adobe έχει κάνει πολύ καλή δουλειά σε open-source software. Μάλιστα έχει δημιουργήσει μια εκπληκτική βιβλιοθήκη επεξεργασίας εικόνας (Generic Image Library) και κατασκευάζει ένα πολύ καλά δομημένο GUI API/toolkit.

Δεν γνωρίζω πως θα αποφασίσει να κινηθεί στο μέλλον, αλλά υποψιάζομαι ότι όταν μετακινήσει το software της επάνω σε αυτές τις πλατφόρμες, όλα θα δουλεύουν παντού. Πιστεύω ότι αυτό δεν θα αργήσει να γίνει (άντε κανα 2 χρόνια) γιατί πραγματικά η δουλειά που έχει γίνει είναι εντυπωσιακή προγραμματιστικά.

Και μην ξεχνάμε ότι ο Stepanov δουλεύει στην adobe και συμβουλεύει τα παιδιά που εργάζονται στο open source.

Genericity FTW.

 
nasos2007-10-14 10:29:36

ναι παίζει δες εδώ. πιστεύω ότι και με Νvu μπορείς να κανεις την δουλειά σου μια χαρά όσο και με το dreamweaver
linuxgr2007-12-9 15:14:44