Μήπως τὸ παράκανε;

cyrus.monk | Τετ, 09/12/2012 - 17:32 | 2' | 8

Ἡ εἴδηση ἁλιεύτηκε ἀπὸ ἐδῶ:

http://tvxs.gr/news/paraksena/i-apple-minyei-manabiko-sti-barsobia

Στα δικαστήρια σέρνει η Apple ένα online μανάβικο στην Βαρσοβία, κατηγορώντας το ότι αντέγραψε το λογότυπό της.


Όπως μεταδίδει το Reuters, η Apple –  που σημαίνει «Μήλο» - μηνύει
ένα online μανάβικο στη Βαρσοβία με την ονομασία A.pl. Σύμφωνα όμως με
την Apple, η μύνηση δεν αφορά στο όνομα, αλλά στο λογότυπο της A.pl. και
όπως δηλώνει  ο εκπρόσωπος του πολωνικού γραφείου ευρεσιτεχνιών Άνταμ
Τόκερτ, «η Apple λέει ότι η A.pl. χρησιμοποιεί ένα από τα λογότυπα της και το όνομα που ακούγεται παρόμοια, ποντάροντας στη φήμη της».

 

Απαντώντας, ο διευθύνων σύμβουλος της A.pl. έκανε λόγο για «γελοία»
κατηγορία, τονίζοντας πως παρακολουθεί την καταγγελία του γίγαντα της
νέας τεχνολογίας.

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Λοιπόν το είχε προβλέψει η χρήστρια Marlene εδώ: http://linuxinsider.gr/forum/%CE%B7-apple-o-jobs-%CE%B7-google-%CF%84%CE%BF-android-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BA-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CF%8C-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%AD-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1
Διάβασε το thread να γελάσεις :)

Είδες..Ούτε η Βιργινία Λεούση να ήμουν!! ..

Αλλά δεν θυμάσαι και κάτι άλλο που σας είχα πει παλαιότερα.. Ότι ετούτοι είναι χειρότεροι από την M$ και το ότι θα έκαναν τα ίδια και χειρότερα ήταν αναμενόμενο. Φαντάζομαι θα διαβάσατε τα χαίρια τους και με την Samsung,( απλά εκεί ο στόχος είναι φραγκάτος και πήραν το δικαστήριο μόνον στην Αμερική, ενώ στην Ασία θα πάρουν τα @@ τους).

 

Ο κανόνας είναι ο εξής: Όποια εταιρία αποκτήσει μεγάλη δύναμη απασφαλίζει και αρχίζει τις μονοπωλιακές τακτικές, τις πατέντες το πέσιμο κτλ. Δείτε τι θα γίνει σε λίγα χρόνια με την Google ή τι έγινε με το Facebook. Και όσοι βλέπετε λίγο μπροστά, αδειάστε τους από τώρα..

 

dsyrmalis]Λοιπόν το είχε προβλέψει η χρήστης Marlene εδώ: http://linuxinsider.gr/forum/%CE%B7-apple-o-jobs-%CE%B7-google-%CF%84%CE%BF-android-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BA-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CF%8C-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%AD-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1
Διάβασε το thread να γελάσεις :)

Λέω και εγώ κάπουτο ακουσα αυτό
Τελικά ήταν η πρόβλεψη της marlene  Cool

Με το που θα δαγκώνουμε μήλο μήνυση από την apple, γι' αυτό με το μαχαιράκι τα μήλα... :D

Μαζί σου ρε κοπελιά να τους αδειάσουμε αλλά πως;
Παλιότερα νόμιζα ότι μη μπαίνοντας στο google - gmail κτλ δεν σε "βλέπουν"
μετά από μια φρέσκια εγκατάσταση του mint όμως οπου δεν έχει την γοογλε
στον firefox πήγα να μπώ ή στο osarena ή sto mint.gr και μου πέταξε μύνημα η google ότι ο ιστότοπος
είναι μολυσμένος.
Ε τότε λέω δεν ξεφευγεις από αυτούς.

Αυτό συνέβη γιατί προφανώς η μηχανή αναζήτησης βασίζεται πάνω στο google. Αγνοείς σε αυτήν την περίπτωση την προειδοποίησης και αντιγράφεις το url της σελίδας κατευθείαν και μπαίνεις.

 

Το θέμα δεν είναι μην σε προειδοποιήσει ή αν θα κρατήσει τις προτιμήσεις σου. Το θέμα είναι  να μην τους υποστηρίζεις και από πάνω, έχοντας λογαριασμό, γιατί έτσι αποτελείς έναν από τους εν δυνάμη πελάτες στους οποίους πουλάνε τις διαφημίσεις τους..

Βέβαια η καλύτερη μέθοδος για να εξαφανιστεί κάποιος απο τις λίστες κάθε τέτοιας εταιρίας είναι να βγει εντελώς από το δίκτυο. Είναι όμως υπερβολή.. δεν χρειάζεται να είμαστε των άκρων, όπως δεν χρειάζεται να είμαστε και πρόβατα, και να πηγαίνουμε όπου πάει το μπούγιο..

FB,tweeter, gmail, google search, youtube ( με login) και άλλα τέτοια μπορούμε να τα περιορίσουμε ή να μην αφήνουμε στοιχεία εκεί..

marlene]Δείτε τι θα γίνει σε λίγα χρόνια με την Google ή τι έγινε με το Facebook. Και όσοι βλέπετε λίγο μπροστά, αδειάστε τους από τώρα..

 

Αν με το αδειάστε τους εννοείς να μην είμαστε πελάτες τους συμφωνώ απόλυτα