-->Ξέρει κανείς κάποιο scripτ για αναβάθιμηση του πυρήνα

telemaxos | Πέμ, 12/29/2011 - 09:09 | 1' | 3

Δουλεύω μια διανομη απο το susestudio και θέλω το gnome 2. Eτσι αναγκάστικα να μίνει η διανομή μου στην βάση του opensuse 11.4. To susestudio μου δίνει την δυνατότητα για κάποιο script.Αν ξέρει κάποιος  κάποιο script για αναβαθμιση πυρηνα ας μου σtείλει e-mail στο [email protected]. Αν δεν θέλει με το email τότε με τον λογαριασμό μου στο Linux inside

Tags
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

     Δεν γραφεις πουθενα ποια διανομη τρεχεις. Αφου σε ενδιαφερει να εχεις παντα τον πιο προσφατο πυρηνα , και πολυ καλα κανεις , τοτε  μία ειναι η λυση στο ερωτημα σου. FEDORA 16 , ή Viperr 01  με openbox  ή  Kororaa 16  που βασιζονται ολα  πανω στο Fedora 16. Γιατι Fedora 16 ? Διοτι ειναι η μοναδικη διανομη που ''φορα'' παντα τον πιο συγχρονο πυρηνα , που αυτη τη στιγμη ειναι ο  kernel 3.1.6-1.
     Ενας ακομα απο τους αμετρητους λογους να τρεχεις σε καποιο partition του δισκου σου το Fedora 16 , οπως & καθε λινουξας που δεν θελει να εχει μονο το ονομα.
      Το Ubuntu 11.10 oneiric ocelot   εχει τον 3.0.0-14 kernel , αλλα για να προσπαθησεις να τον αναβαθμισεις πρεπει να εχεις τουλαχιστον τις γνωσεις του Torvalds , ενω η ολη φασαρια δεν γινεται μονο με ενα απλο σκριπτακι.Θελει γνωσεις με ......

     τωρα που εγραψες σε τι δουλευεις ειναι πιο ξεκαθαρο. Προφανως θελεις τον πυρηνα του 12.1  να τρεξει στο Gnome 2 openSuse 11.4 . Ε , δεν πρεπει να εισαι λιγο...μαγος για να το καταφερεις ?!! Τετοια κολπα μονο ο  Greg Croah-Hartman ξερει να κανει !  & αν πειραξεις κατι απο τα αποθετηρια σου & τα βαλεις να κατεβαζουν τα πακετα απο το 12.1  ειναι πολυ πιθανο να γινει η διανομη ενα ωραιο...tost , καθως θα αναβαθμιστει & το Gnome 2  σε 3  & γενικα θα γινει  ενα μεγαλο BIG-BANG ! ! !  Eπιχειρησε το παντως, να δουμε τί θα γινει & μετα γραψε μας κατι. Εχει μεγαλο ενδιαφερον το πειραμα.

     Ειναι μαλλον απιθανο να μπορει να γινει ενα τετοιο τρικ , γιατι τοτε ολοι οσοι εχουν GNOME 2 απλα θα αναβαθμιζαν με ενα σκριπτ τον πυρηνα & δεν θα ηταν αναγκασμενοι να εγκαταστησουν το GNOME 3 , το οποιο ειναι μαλλον πολυ καλυτερο απο το 2. Εχω & γω σε μια κασετινα τα 2 cds με το Novell Suse Professional 9.3 & το βιβλιο.Ηταν η πρωτη μου γνωριμια με το Suse linux &  ακομα & σημερα , 5 χρονια μετα ,  δεν δινει καθολου την αισθηση οτι εχει παλιωσει.Μπορει να φαινεται & πιο ωραιο απο το GNOME 3 , αλλα πλεον δεν υποστηριζεται απο τα αποθετηρια , εδω καλα καλα & το 11.2 Gnome 2 που διατηρω ακομη στο δισκο με full 3D Compiz-fusion  εφφε εχει σταματησει να  εχει αποθετηρια..  Αν ηταν τοσο ευκολα τα πραγματα , θα αναβαθμιζα τον πυρηνα του 11.2  ή  ακομα & του 9.3  γιατι  μου αρεσουν οι αρχαιολογιες , αλλα οι  developers  εχουν αλλη γνωμη στο θεμα.Γι'αυτο , να η ευκαιρια της ζωης σου να γινεις..guru στο linux & να βρεις τη λυση στο προβλημα.