Εταιρείες ADSL;

dimitris | Κυρ, 01/13/2008 - 23:19 | 0' | 9


Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Με βάση τα τελευταία νέα Forthnet, να φτάσει μόνο και σε ολόκληρη την Ελλάδα η δυνατότητα αυτή που παρέχει....

Περι Τellas

1η Δεκεμβριου 2006 υπεγραψα την αιτηση για το Ζisto.

Ωρες ατελειωτης αναμονης & μη υπευθυνων απαντησεων στο 13800.

Ουρες χαρτιων απο fax & ατελειωτα email, ως τις 16 Φεβρουαριου 2007, που με πηρανε τηλεφωνο για να μου πουνε τα εξης:

"Επειδη ο αριθμος σας (του ΟΤΕ) ειναι με φορητοτητα (εμενα αλλου, μετακομισα, με κρατησα τον ιδιο τηλ. αριθμο) ΔΕΝ μπορουμε να σας εξυπηρετησουμε-φυσικα για ολα αυτα φταιει ο ΟΤΕ & οχι εμεις. Η λυση που σας προτεινουμε ειναι η εξης: -Νεα αιτηση για αριθμοδοτηση απο τη Τellas & φυσικα αυτοματη ακυρωση της προηγουμενης αιτησης. Αυτο θα γινει ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ εντος 22 εργασιμων ημερων.

Τι να κανω το δεχτηκα!!

Στις αρχες Μαιου με ειδοποιησαν οτι εγκριθηκε η νεα(???) μου αιτηση & αμεσα θα εχω τον νεο αριθμο & την συνδεση Zisto(4mb), γενικοτερα.., φυσικα εκτος του ΟΤΕ, του Θεου, η οτι αλλο, μου ειπανε κατι για τεχνικους λογους(ασχετως αν στις διαφημισεις τους εχουν την -κεντρικη- περιοχη που μενω, "φατσα-καρτα")

Μου προτειναε λοιπον, ΠΡΟΣΟΧΗ, εδω, εχει πλακα!:

Να κρατησω τον παληο μου αριθμο(αυτον του ΟΤΕ, ντε!!)

Τι να κανω? Δεχτηκα (ξανα!!)

Δευτερα 18 ιουνιου , με ειδοποιησανε,οτι το Zisto θα ενεργοποιηθει την Πεμπτη 21 Ιουνιου

Σημερα 22 ιουνιου 2007, το θεμα εχει ως εξης: επειδη οι μερες οι βδομαδες περνουσαν η εξυπηρετηση απο το 13800 ειναι αυτη που ειναι (οποιος το εχει... βιωσει ξερει & καταλαβαινει),[φυσικα απο τον Φλεβαρη εκανα μια προσωρινη συνδεση μεχρι να ερθει το Zisto, το οποιο & ειχα ξεγραψει πια!]

Εδω & ενα 36ωρο σχεδον το τηλεφωνο μου ειναι κομενο, η Τellas,εχει αρχισει απο χθες το παραμυθι: "σε λιγο"- "αργοτερα"

Σημερα μετα απο κραυγες & ουρλιαχτα, μιλησα με καποιον υπευθυνο(???) & με διαβεβαιωσε οτι ως το μεσημερι θα εχει γινει. Φυσικα & εχω καθε λογο να αμφιβαλλω & ειμαι σχεδιν βεβαιος οτι θα περασω το ΠΣΚ, χωρις τηλεφωνο & συνδεση.

Να πω οτι το μονο τμημα της Τellas, που δουλεψε αξιοζηλευτα ειναι αυτο των (αεριτζιδικων) πληρωμων

Προσεξτε το αυτο: Μου στειλανε εναν λοιγαριασμο (απο τη 2η αιτηση & μετα του Φεβρουαριου) που με χρεωνανε KAI για τις κλησεις (κατι που εκανε & ο ΟΤΕ).

Φυσικα αρνηθηκα να πληρωσω, τους απεστειλα ολα τα σχετικα νομιμα εγγραφα & με τα πολλα μου ειπανε κατι για λαθος τους, κλπ!!

Τα παραπανω τα γραφω υπευθυνα, εχω καθε εγγραφο που επιβεβαιωνει τα παραπανω, τελος τα στοιχεια μου ειναι στη διαθεση του καθε αμεσα ενδιαφερομενου!

Θα κλεισω, με δυο ερωτηματα: Τυχοδιωκτισμος??? Ελειψη ελεγχου?? Κρατικη αγνοια & αδιαφορια???constantinos2007-6-22 13:15:51

Νεωτερα επι του θεματος: Μετα απο αλλη μια σειρα 2-3 τηλεφωνηματων, με ειδοποιησανε κατα τις 2 το μεσημερι οτι η συνδεση πραγματοποιηθηκε.

Αυτη δοκιμαζω & αυτη τη στιγμη.

Τελικα τα 4mbs, στα γρηγορα που τσεκαρα αυτη τη στιγμη ειναι ελαφρα επανω απο τα 2mbs.

Φυσικα θα συνεχισω τις μετρησεις & τις επομενες ημερες & υπο διαφορες συνθηκες, ωστε να εχω μια εικονα για την πραγματικη ταχυτητα συνδεσης

Πακετο Conn-x και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και παραδοξως δεν ειχα ποτε προβλημα.Εκανα την αιτηση ημερα Τριτη και Τεταρτη ειχα Internet!Ολα πηγαν μια χαρα.Βεβαια μαλλον τον Αυγουστο θα παω για Forthnet,εκτος αν αλλαξουν τα πακετα της Otenet.

Εχθές έκανα αίτηση στον OTE για νέα σύνδεση adsl  768k σε μια άλλη γραμμή που χρειάζομαι. 

Σήμερα με πήρε στο τηλέφωνο η κοπελιά για να μου πει ότι σύνδεση adsl είναι έτοιμη !

Για να λέω και τα καλά του ΟΤΕ  όχι μόνο να τον θάβω.

balsam]

Για να λέω και τα καλά του ΟΤΕ  όχι μόνο να τον θάβω.

Το μόνο που έμεινε τώρα είναι να λύσουμε το πρόβλημα της γραμμής dsl καθότι δεν δουλεύει !  «υπάρχει πρόβλημα στον συγχρονισμό της γραμμής λέει ο τεχνικός» άντε να δούμε στο τέλος ποιο (ποιο θα σπάσω πρώτο) θα πληρώσει τη νύφη ? το λάπτοπ το ρούτερ το μόντεμ η το καλώδιο του ΟΤΕ ; <?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Εσείς τι λέτε ; ποντάρετε στο 1 2 3 4 ?

 

Αν η γραμμή πέφτει κάθε τρεις και πέντε είναι ζήτημα ρύθμισης του router. Ποιο έχεις; Μήπως πρέπει να αλλάξεις καμία ρυθμισούλα εκεί πέρα; Σε εμένα αυτό συνέβαινε στο Linksys μέχρι που άλλαξα μία ρύθμιση σύνδεσης (δεν θυμάμαι τώρα) και όλα διορθώθηκαν.

dimitris]Αν η γραμμή πέφτει κάθε τρεις και πέντε είναι ζήτημα ρύθμισης του router. Ποιο έχεις; Μήπως πρέπει να αλλάξεις καμία ρυθμισούλα εκεί πέρα; Σε εμένα αυτό συνέβαινε στο Linksys μέχρι που άλλαξα μία ρύθμιση σύνδεσης (δεν θυμάμαι τώρα) και όλα διορθώθηκαν.

Γενικώς έχει πρόβλημα η γραμμή, δεν έχω μπει καθόλου στο ιντερνετ. Δοκίμασα και με απλό μόντεμ αλλά δεν γίνεται τίποτα, περιμένω να δω τι θα κάνει το τεχνικό τμήμα ?

Το ρούτερ είναι το BAUDTEC TW263R4 μου το δώσανε απο τον οτε