Linuxformat στο facebook !!!

thanos | Δευ, 12/07/2009 - 02:28 | 2' | 4

Έψαχνα διάφορα περί linux στο facebook και λέω δεν ψάχνω και για το φόρουμ..Βρήκα ένα fan page,το οποίο δεν γνωρίζω ποιος το δημιούργησε (το μόνο που ξέρω είναι πως έγινε 9 Νοεμβρίου).Το κακό είναι ότι δεν έχει κανέναν fan (ούτε αυτός που το έκανε :Ρ).

Είναι κανείς σας από εδώ μέσα που έκανε την σελίδα ;;;

Προσωπικά μου φαίνεται ωραία ιδέα να ενημερώνεται ο κόσμος-μέλη της σελίδας τόσο για το περιοδικό (τεύχη κλπ κλπ),όσο και για διάφορες εκδηλώσεις (με τα invites για τις εκδηλώσεις που έχει το facebook),νέα για το linux (υπάρχει η δυνατότητα ότι θα "βγαίνει" στην κεντρική σελίδα του φόρουμ να μπαίνει και στο fb) ή οτιδήποτε άλλο αφορά το linux και το περιοδικό.

Τι λέτε εσείς ;;;

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Άτιμε!!! :P

------------------------------------------------------------------------------------------------

"Όταν βλέπεις τον πιγκουίνο, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις": ΒΑΖΕΙΣ LINUX!

χεχε,μόνο που είναι μια "άχρηστη" σελίδα του facebook :(

 

edit:

θα υπάρξει πρόβλημα αν δημιουργήσω μια σελίδα εγώ,όχι κάτι official (εννοώ να χρησιμοποιήσω το banner του site)...απλά θα γίνονται ποστ (με Feeds και με σύνδεσμο) σε κάθε θέμα που θα δημοσιεύεται στη κεντρική σελίδα,και απλά μια ενημέρωση για το νέο τεύχος ή ακόμη και για διάφορα γεγονότα/εκδηλώσεις!

Με λίγα λόγια θα έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα η σελίδα τόσο για το portal όσο και για το linux...

Αυτά :D

--------------------
puppEL_downloads

 μα δεν έχει τίποτα. αν και το είχα σκεφτεί εδώ και καιρό, αλλά δεν το έκανα γιαυτό θα μεταφερόμασταν εν μέρει εκεί. το θεωρούσα λανθασμένο από 

μέρους μου.