Ένδοξη ιστορία και MS-OOXML

rizitis | Δευ, 03/24/2008 - 21:11 | 1' | 3

http://simos.info/blog/

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ...

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Δηλαδή ,αν και εγώ έχω καταλάβει καλά, πρόκειται να πάρει διεθνή πιστοποίηση ένα φορμάτ για αρχεία γραφείου, το οποίο θα μπορεί μόνο η μικροsoft να υποστηρίξει και σαν ιδιοκτησία της θα το μοσχοπουλάει.
πληροφορίες για αυτό δεν θα δίνει , τουλάχιστον επαρκείς , οπότε μένουν εκτός οι υπόλοιποι (ανταγωνιστές) κατασκευαστές ,άρα μονοπώλιο πάλι ο κύριος bill σε όλη την γκάμα του office(αλλά και με την διεθνή βούλα αυτήν την φορά)...

Έλα μωρέ μία από τις πολλές πατέντες της MS που θα την "σπάσουν"...Βλέπε το DirectX-10.

-------------------

Η ΔΕΗ σας εύχεται Καλές Διακοπές !!!!

Μία από τις πολλές μονοπωλιακές τακτικές της M$ που δεν θα περάσουν γιατί η Ε.Ε ( που με αυτήν προφανώς δεν έχουμε καμία σχέση γιατί φαίνεται να έχουμε χάσει μακράν ...επεισόδια ) έχει στη μπούκα όλες τις αμερικάνικες πολυεθνικές. Βέβαια το γεγονός ότι Ελλάδα και Κύπρος εξακολουθούν να σέρνονται πίσω από το άρμα αυτής της αμερικάνικης πολυεθνικής δεν μπορεί παρά να εγείρει απορίες για το ποιοι είναι οι πολιτικοί μας, ποια λαμόγια πληρώθηκαν πάλι για να πούνε αυτό το ναι και τελικά ποια είναι η δική μας θέση ως πολίτες όταν γνωρίζουμε τέτοια πράγματα και δεν αντιδράμε.

Άντε περαστικά μας..