ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΟΤΕΝΕΤ...

philip | Παρ, 02/22/2008 - 13:42 | 1' | 6

Το νέο το έμαθα, καθώς μόλις σήμερα παρέλαβα προς εξόφληση, τον λογαριασμό μου.  Βλέπω μια σημείωση ότι όλοι οι χρήστες με 768 ταχύτητα θα αναβαθμιστούν δωρεάν σε 1Μbps.  Τηλεφωνώ να μάθω λεπτομέρειες, μια και τον Απρίλιο τελειώσει το συμβόλαιο και έλεγα να την "κάνω" προς forthnet.  Μου λένε, ξέρετε η ΟΤΕΝΕΤ συγχωνεύεται με τον ΟΤΕ και όλες οι συνδέσεις θα γυρίσουν σε CONNEX.  Προσπάθησαν δε να με πείσουν να γυρίσω από τώρα την σύνδεση, πληρώνoντας κaι τουw 2 μήνες ΟΤΕΝΕΤ extra.

Μάλλον πάω για Forthnet double play...

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Ε ρε τι κάνει ο ανταγωνισμός :D :D ....Και γιατί να πας προς forthnet μεριά ??? Άσε που άμα τα στατιστικά από το μοντεμ/ρουτερ σου είναι χάλια (υπόθεση) τσάμπα λεφτά θα πληρώσεις.Το λέω γιατί αν π.χ είσαι 2χμλ από το dslam της περιοχής σου δεν συμφέρει για adsl2+.

Από τη Forthnet δεν είμαι ευχαριστημένος. Είχα κάνει αίτηση, μου είπαν ότι ΥΠΑΡΧΕΙ δίκτυο στην περιοχή μου, αλλά περίμενα αντί για 1 μήνα, 3,5 μήνες (!) και καλά που δεν είχα κόψει το Conn-x και τον ΟΤΕ αλλιώς δεν θα είχα τηλέφωνο! Όταν πας να διαμαρτυρηθείς, δεν υπάρχει κανείς ανώτερος ν' απευθυνθείς! Τρώνε όλη τη μπόρα τα καημένα τα παιδάκια οι υπάλληλοι. Απρόσωπη εταιρεία με κάκιστη εξυπηρέτηση!

------------------------------------------------------------------------------------------------

"Όταν βλέπεις τον πιγκουίνο, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις": ΒΑΖΕΙΣ LINUX!

και εγώ έχω forthnet και είναι μάπα.
και είμαι και κοντά στο dslam μου!

εγώ πάλι Forthnet έχω και κατεβάζω από ftp ntua με 1-1.2ΜΒ/s...

--
Any fool knows a dog needs a home,
A shelter from pigs on the wing.

Λοιπόν έχετε παράπονα όλοι από την forthnet και όλες τις εταιρίες γενικότερα, γιατί την πατήσατε και ψαρώσατε με τις προσφορές για double play, zisto ( xisto κτλ). Και λέω την πατήσατε και την πατήσαμε όλοι, γιατί δεν υπάρχει καμία μα καμία ιδιωτική εταιρία που να διαθέτει αμιγώς δικό της δίκτυο. Όλες πατάνε πάνω στο δίκτυο του ΟΤΕ και ο ΟΤΕ θα φροντίσει ώστε να έχουν οι πελάτες όλων παράπονα.
Βέβαια δεν αμφιβάλλω ότι πολλές εταιρίες έχουν και κάκιστο σέρβις αλλά αυτό δεν έχει να κάνει γενικότερα.
Όπως και να έχει.. εγώ είμαι ευχαριστημένη με την forthnet. Αλλά με τι;;;
adsl in a box τουτέστιν μία απλή adsl που μέχρι πρότινος την πλήρωνα 25 ευρώ τον μήνα για 1024 Mpbs, που δεν ήταν και τόσα,( δηλαδή 1024), αλλά ήμουν και πασιχαρής που η σκασμένη δούλευε, το τηλέφωνο δούλευε και μου την σύνδεσαν και σε δύο μέρες.
Με πήραν τηλέφωνο πρόσφατα και μου είπαν ότι οι συνδέσεις adsl έχουν φτηνήνει οπότε τώρα τα 1024 πήγαν στα 16 ευρώ τον μήνα και τα 2048 στα 19.. Μια χαρά τιμή δεδομένου ότι δεν περίμενα κανένα τέρμινο για να δω να περνάει το ίντερνετ από το σπίτι μου, κανείς δεν πρόκειται να μου κόψει στο ενδιάμεσο το τηλέφωνο για να μου συνδέσει το ίντερνετ και η σχέση μου με την forthnet θα παραμείνει έτσι όπως είναι με "16-19-25 δεν με ενδιαφέρει" ευρώ...
Αφήστε το παιδιά... στην Ελλάδα με την οργάνωση που υπάρχει λες "ίντερνετ να 'ναι και ας είναι από κόντρα πλακέ"...