Mε την... αδυναμια της Tellas

Constantinos | Κυρ, 01/13/2008 - 23:30 | 3' | 17

28 σεπτεμβριου 2007. Fax στην εταιρεια για μεταφορα γραμης λογω αλλαγης κατοικιας.
Λιγο πιο περα απο εκει που ημουν. Το δικτυο με καλυπτε. Μου ειπαν 20-25 ημερες, συνηθως λιγοτερο.
Τελη Νοεμβριου 2007, μετα απο συνεχη τηλεφωνηματα στη Tellas & με fax, εστειλα ενα εξωδικο, για διακοπη της συμβασης- βλεπετε ημουν δεσμευμενος ενα χρονο- για:
1.Ψευδη διαφημηση
2.Στο συμβολαιο, προσφερανε & καποιες σελιδες-κατι σα web hosting-.
Aυτη την υπηρεσια δε την ειδα ποτε, επειδη απλα δεν ανοιγε καν η συγκεκριμενη σελιδα.
Το δε προβλημα τους το ειχα αναφερει απο τον Ιουνιο του 2007.
Φυσικα & δεν ασχοληθηκε κανεις.
Τελος παντων, απο την επομενη που λαβαν το εξωδικο, σπασαν τα τηλεφωνα.
Φυσικα στο μεχρι τοτε διαστημα ισχυε η γνωστη καραμελα: 'Α, δε φταιμε εμεις. Ο ΟΤΕ φταιει'
Κατι που δε δεχομουν ως απαντηση. Πελατης της Τellas ημουν αλλωστε, ΟΧΙ του ΟΤΕ!! Μου ηταν αδιαφορα τα οποια τεχνικα τους προβληματα.
Το αποτελεσμα: Αυριο θα τα εχω ολα, μου κλεισανε ραντεβου & με τεχνικο.
Φυσικα για αλλη μια φορα βλεπουμε τα διαφορα λαμογια που στηνουν μια εταιρεια & -ας μου επιτραπει η λεξη- με νταβατζιλικι παιρνουν τα λεφτα του κοσμου, για κατι που ηδη σα φορολογουμενοι πολιτες πληρωνουμε. Μιλαω για τον ΟΤΕ.
Μηπως θα επρεπε ολοι μαζι να πουμε οχι στα λαμογια & στ' αρπακτικα που το μονο που πουλανε ειναι αερας κοπανιστος?
Α φαλιρησουν, ας κλεισουν, ας βρουν αλλους τροπους να κλεψουν (αυτο εχουν μαθει, αλλωστε).Δηλαδη γιατι θα πρεπει ολα αυτα τα λαμογια να μας βλεπουν σα... Ραγιαδες??
Φυσικα απο περυσι 1/12/2006 που εκανα αιτηση στη Τellas, dsl, στα χρηματα που πληρωνα ειδα σκαρτους 5 μηνες & τη ταχυτητα των 4mbs, απο ελαχιστα εως καθολου...

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

τελικά μονο με εξωδικο μπορούμε να βγάλουμε άκρη καλά έκανες κώστα και σύμφωνο μαζί σου

Μισο τι αίτηση για απλή dsl ή για το 2play άμα είναι για το πρώτο καλά έκανες αλλιώς αν ήταν για 2play νομίζω περιμένεις αρκετό καιρό.
thanos2007-12-11 15:31:3

Åãþ ðÞñá OnTelecoms ãéáôß åßíáé ç ìüíç åëëçíéêÞ åôáéñåßá ôçëåöùíßáò êáé Internet ðïõ ÄÅÍ ×ÑÇÓÉÌÏÐÏÉ ÅÉ WINDOWS áëëÜ OpenSolaris êáé Linux.(uptime.netcraft.com/up/graph/?host=www.ontelecoms.com ). Åíåñãïðïßç óç óå 20 ìÝñåò, Üøïãç åîõðçñÝôçó ç êáé êáíÝíá ðñüâëçìá ìå ôéò õðçñåóßåò. ¸÷ù ìåßíåé áðüëõôá éêáíïðïéçì Ýíïò.
gerstavros2008-1-3 19:35:27

thanos]
Μισο τι αίτηση για απλή dsl ή για το 2play άμα είναι για το πρώτο καλά έκανες αλλιώς αν ήταν για 2play νομίζω περιμένεις αρκετό καιρό.

Δυστυχώς ήταν για το 2play...

Παρασκευη 28 Φεβρουαριου 2008. Καπου απο 17:30 το απογευμα, μεχρι 20:30.
Η Τellas ... κρασαρισμενη. Μα οταν λεμε κρασαρισμενη, εννουμε off, τερμα, παει, μας τελειωσε!!
Δε δουλευε ΤΙΠΟΤΑ. Ουταε το τηλεφωνικο κεντρο.
2 μερες μετα. ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια.
Α, μη γελιομαστε! Συνδεση στην ουσια ΔΕΝ εχω. Οι διακοπες ειναι απιστευτες & τεσπα, με τα πολλα μια...."δικαιολογια" που πηρα ειναι πως απεχω 4,5 χιλιομετρα απο το κεντρο γι' αυτο!!!!!!!
Αφηστε δε το παραμυθι & καλα με τη ταχυτητα των 24mbs. Ας βγουν 14 & καλα ειναι....
Φυσικα ζητησα ανθεωρηση των λογαριασμων, αρνουμενος να πληρωσω για τη ΜΗ παροχη υπηρεσιων & ψαχνω πως θα μπορεσω να φυγω απο εκει χωρις να υποστω ΠΑΑΛΙ τη ταλαιπωρια των μηνων χωρις δικτυο....

Aρνηθειτε να πληρωνετε τα λαμογια που μας πουλανε αερα κοπανιστο. Ζητατε αναθεωρηση λογαριασμου & να διαμαρτυρεστε με φαξ & mail.

Φύγε από την Τellas όσο έχεις καιρό γιατί πραγματικά τσάμπα λεφτά πληρώνεις για 24mbits που στην ουσία ούτε τα μισά δεν έχεις.Μη σου ότι με τα 4,5 χιλιομετρα που λες ότι απέχεις από το dslam ούτε τα 14 ούτε τα 8 αλλά ούτε και τα 4 θα πιάσεις άντε κοντά στα 2mbits και καλά θα είσαι.Βάλε μια forthnet να ησυχάσεις. :)

Σιγα, μη κλεισει το θεμα!!!
Για πολλους & διαφορους λογους, μετακομιση & παλι....
Εστειλα ως οφειλα, 10 μερες νωριτερα 1 fax στη Tellas, που ενημερωνα, για διακοπη της παρουσας γραμμης μου, σε συγκεκριμενη ημερομηνια & τη φορητοτητα, στη νεα μου διευθυνση.
Η μετακομιση εγινε, το νεο σπιτι, σχεδον στηθηκε, μα με εκπληξη, διαπιστωσα οτι η τηλεφωνικη μου συνδεση, στη παληα μου διευθυνση λειτουργουσε ακομα.
Επικοινωνια & παλι με τη Tellas, μα.... ουτε ακουσαν, ουτε ειδαν fax μου.
Μα, τους λεω να η αποδειξη, να η ωρα, να η η μερομηνια που το εστειλα...
"Ε, τι να κανουμε" μου ειπαν, "στειλτε αλλο".
Φυσικα, ειχα βαρεσει κοκκινα πια.... Με τα πολλα μου δωσαν καποιον απο τους ανευθυνους & με πολυυυυυ ψαξιμο, βρηκε το @@fax μου.
Θα μου πεις, τωρα, γιατι το συνεχισες σε αυτους, με τα τοσα προβληματα?
Μα για συντομια. Οταν ο ΟΤΕ, σου ζηταει:
-Αντιγραφο-θεωρημενο- φορολογικης δηλωσης
- Θεωρημενο αντιγραφο, απο την εφορια, αν το σπιτι που επιθυμεις να γινει η συνδεση ειναι νοικιασμενο
- Φωτοτυπια ταυτοτητας.
Πραγματα φυσικα, πανδυσκολα, για καποιον που βρισκεται σε μετακομιση & τριγυρω του επικρατει χαος...
Τεσπα, στη πορεια, εστειλα & 1 mail,(στη Tellas) που επισυναπτα τα σχετικα στοιχεια που ειχα αποστειλει τα φαξ, την αρνηση μου, να πληρωσω τον οποιοδηποτε λογαριασμο & τι ακριβως σκοπευουν να κανουν, προκειμενου να με αποζημιωσουν για τη χρονοτριβη & τη καθυστερηση.
Οχι οτι περιμενω απαντηση, μα καθε βδομαδα, θα τους στελνω το ιδιο φαξ & mail.
Ααααα, αφηστε την αλλη τη... φουστια, που σκαρφιστηκανε τα λαμογια, μετα την αποφαση που αν ο συνδρομητης αναμενει ανω των 3 λεπτων, εχει δικαιωμα αποζημιωσης 20 ευρω για καθε λεπτο αναμονης.
Εχουν που λετε, 1 μηνυμα, οτι αναβαθμιζονται, μαζι με 1 διαφημισουλα & χαλαρα, φτανεις στο 5λεπτο-6 λεπτο!!!
Ειλικρινα ειναι για τον... πεοντα!!!

Γιατί δεν αλλάζεις εταιρεία να νετάρεις;

--
Where is the ripcord, the trap door, the key?
Where is the cartoon escape-hatch for me?

Tellas ε... καλά δεν είσαι ο μόνος. Εμένα μετά από αίτηση που τους είχα κάνει κάποια στιγμή για να μου φέρουν ίντερνετ στο σπίτι μου στην Αθήνα, που δεν μου την φέρανε ποτέ και ακύρωσα την αίτηση, μου στέλνανε χρεώσεις για σύνδεση τηλεφώνου και ίντερνετ... που;;;
Στο σπίτι των γονιών μου, σε άλλη περιοχή, με τον δικό μου αριθμό και το δικό μου όνομα. Μάλιστα επειδή δεν είδανε ποτέ χρήματα από μένα παραπέμψανε την υπόθεση στο νομικό τους τμήμα, με πήρε η δικηγόρος τους.. απλά για να πάρει ( ξέρετε τι ) όταν της έστειλα ενάμιση χρόνου αποδείξεις πληρωμής στον ΟΤΕ και στην Forthnet ως αποδεικτικό ότι ποτέ μου δεν είχα σύνδεση στο Internet ή προεπιλογή παρόχου από την Tellas, ( αφού όπως είπαμε ούτε φέρανε τίποτα στο σπίτι, ούτε διαθεσιμότητα είχαν, ούτε τίποτα από όλα αυτά και η αίτηση ακυρώθηκε).
Μάλιστα έμαθα από τον ΟΤΕ ότι είχαν ζητήσει να πάρουν και τον αριθμό του τηλεφώνου μου σε δική τους προεπιλογή παρόχου, αφού είχε γίνει η φάση με την δικηγόρο, έτσιθελικά, χωρίς την δική μου αίτηση. Φυσικά πήρα στο 134 και ζήτησα να κλειδωθεί ο αριθμός μου και να μην μεταφερθεί πουθενά αν δεν δουν γραπτή αίτηση μου με την υπογραφή μου. ( άντε γιατί έχουμε ξεφύγει).

Το εξωφρενικό όμως ήταν το πως συνέδεσαν τον αριθμό του τηλεφώνου στην Αθήνα με το όνομα μου και το σπίτι των γονιών μου. Τους είπα ότι θα τους στείλω μήνυση για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών στοιχείων ... δεν χαμπάριασαν και πολύ αλλά τουλάχιστον κόψανε τα τηλέφωνα στο σπίτι.

Σε ένα φίλο μου, του είχαν κόψει το τηλέφωνο γιατί και καλά είχαν τεχνικό πρόβλημα, του είχαν κόψει το internet και όταν εκείνος τελικά ζήτησε να διακόψει από αυτούς, μετά από 5 μήνες χωρίς επικοινωνία στο σπίτι του, δεν δίνανε τον λογαριασμό του στην άλλη εταιρία που ήθελε να πάει και έτσι εκείνος αναγκάστηκε να κόψει εντελώς το τηλέφωνο να αλλάξει σύνδεση και αριθμό και να ενημερώσει μετά το σύμπαν των γνωστών του και όσων συνεργαζόταν επαγγελματικά για αυτό. Και τον απειλούσαν με μήνυση και του είχαν ζητήσει και προκαταβολικά τα πάγια για το πεντάμηνο που δεν είχε ούτε τηλέφωνο ούτε ίντερνετ στο σπίτι του.
Η Tellas είναι σαν την ανίατη αρρώστια ένα πράγμα. Άπαξ και μπλέξεις με αυτούς θα σε ενοχλούν για την υπόλοιπη ζωή σου..

Είναι τεράαααστιοι απατεώνες και αεριτζήδες και μην την πλησιάζετε αυτή την εταιρία με τίποτα. Φίλε constantinos παράτα τους γιατί θα σου δημιουργήσουν και άλλα προβλήματα παρα κάτω.

Για χαρη συντομιας, πηγα να το κανω, ελειψη χρονου & διαθεσης.
Ειλικρινα δε ξερω, ποσο παραπανω θα μου στοιχισει- σε χρονο & διαθεση- το να αλλαξω τωρα παροχο.
Απλα αυτο που πηγα να κανω τωρα ηταν να φερω τη συνδεση στο νεο σπιτι & ΑΜΕΣΩΣ μετα, να αλλαζα παροχο...
Δυστυχως ολοι στηριζονται στη παναρχαια καλωδιωση του ΟΤΕ & τα σχτικα παραμυθια περι ιδιοκτητου δικτυου, των ιδιωτικων εταιρειων, περιοριζονται κανα -δυο τετραγωνα απο τα γραφεια τους.
Marlen, απλα προλαβαινεις εσυ το νομικο τους τμημα, με εξωδικο & φυσικα η οποια χρεωση εμπιπτει σε αυτους.
Ως τωρα εχω πληρωσει μονο 4 μηνες & εχω κανει σαφες πως ΔΕ πληρωνω κατι παραπανω & περιμενω τη πιστωση απο το τμημα λογαριασμων τους.

Δουλειά δεν είχε ο διάβολος Κωνσταντίνε. Ο περισσότερος κόσμος δεν έχει ούτε τον χρόνο, ούτε την διάθεση να καθίσει να ασχοληθεί με την κάθε Tellas πριν του κάνει την στραβή.
Το θέμα είναι ότι είναι αναξιόπιστοι, ( όλοι σχεδόν), ότι πατάνε πάνω στο μονοπώλιο του δικτύου του ΟΤΕ, ( που είναι παράνομο να έχει μονοπώλιο, αλλά άντε εκεί να βγάλεις άκρη) και ότι καμία από αυτές τις εταιρίες δεν έχει δικό της δίκτυο. Εκτός και αν είδατε να σκάβανε αυλάκια στον δρόμο σας.. αν δείτε τέτοια και γραμμές στις άσφαλτο, ( γιατί αυτά τα αυλάκια είναι πολύ ρηχά), τότε ναι.. έχουν περάσει δίκτυο από την περιοχή σας.
Δεν πιστεύω όμως ότι το έχει κάνει αυτό ποτέ και κανείς.
Από την άλλη την μέγιστη απατεωνιά, θεωρώ το γεγονός ότι τάζουν 24 mbps, ( ναι και μία γλαρόσουπα!). Όποιος τα είδε τα 24 να περνάνε ως 24 και όχι ως 4 ή 8 ή οτιδήποτε άλλο, να μας το πει να το μάθουμε και εμείς.
Είναι απαράδεκτοι παιδιά και κοροϊδεύουν τον κόσμο.

Για αυτο και εγώ adsl in a box 2048, και ας παίζουν εκεί τα μισά και δεν με πειράζει καθόλου.. τουλάχιστον το ενεργοποίησαν εκεί άμεσα και δεν σταματάει.. κάλιο πέντε και στο χέρι δηλαδή... :D

Ότι περνάνε όμως περνάνε. Σε εμάς (Κορινθία) έχουν ρίξει κατά μήκος του παραλιακού δρόμου μέχρι τα σύνορα με την Αχαϊα οπτικές ίνες. Είναι 3 εταιρίες μαζί νομίζω vodafon, ΟΤΕ και μιά άλλη που δεν την θυμάμαι (δεν έχουν ενεργοποιηθεί ακόμα).
Πάντως με τις ταχύτητες, το μυστικό είναι ότι και καλά σου λένε "Ταχύτητες έως 24 MBPS" και την πατάμε μια χαρά.

Τέσπα κ' εγώ στο 1MBPS είμαι και δεν έχω κανένα παράπονο.

Στα προάστια που είναι πιο χαλαρά τα πράγματα ή έξω από την Αθήνα μπορεί αλλά στο κέντρο της Αθήνας στα σίγουρα δεν έχουν περάσει γραμμές για αυτό και η ποιότητα της σύνδεσης είναι μόνιμα ελεεινή. Εδώ ρε παιδιά δεν έχουν αντικαταστήσει τα καλώδια του ΟΤΕ από τον καιρό πο τα πρωτοπεράσανε..
Στο σπίτι μου ήρθαν να ελέγξουν γιατί δεν δούλευε αρχικά το τηλέφωνο και απλά διαπίστωσαν ότι στο υπόγειο είχε φάει ένας ποντικός τα καλώδια και μετά καθίσαν και τα αλλάξανε όλα και από το κουτί στον δρόμο και μέσα στο σπίτι.
Σήμερα μου τηλεφώνησαν πάλι από την HOL να πάρω πακέτο σύνδεσης μέχρι 24 . Δεν θα μπορέσω... ειλικρινά... μου φαίνεται θα κόψω και αυτό που έχω...

Εγώ μέχρι στιγμής από Forthnet στην Πρέβεζα δεν έχω παράπονο, το modem συγχρονίζει στα 19.5 περίπου (που είναι just στο προβλεπόμενο για τα 1200 μέτρα μέχρι το κέντρο του ΟΤΕ) το "κατέβασμα" παίζει πολύ ανάλογα με την προέλευση (έχω δει από 30 μέχρι 1200 - χωρίς επιταχυντές, torrents κλπ) αλλά γενικά 250 - 300 κατεβάζει σχεδόν πάντα.
Βέβαια έχω υπόψιν μου κάποιους που παιδεύονται με το internet (γιατί το τηλέφωνο παίζει) αλλά μάλλον είναι τα προβλήματα του router (WAG) σε συνδυασμό με την έλλειψη εμπειρίας στην τεχνική υποστήριξη.

-------

alea jacta est!

Δεν εχω, ουτε καν το κουραγιο, να γραψω καποιο προλογο.
Νομιζω, ομως, οτι δε χρειαζεται κιολας. Ειλικρινα, μιλαμε για ενα τεραστιο τσιρκο,φτιαγμενο & πλαισιωμενο, απο μη ικανους ανθρωπους, στα πλαισια της αρπαχτης & της εκμεταλευσης του πολιτη.
Φυσικα, βρισκουν & τα κανουν αυτα, καθ' οτι δεν εχουν κανενα ελεγχο, απο το κρατος. Ενα κρατος, που αμφιβαλλω, αν υπαρχουν συμβουλοι, στον αρμοδιο υπουργο, που να γνωριζουν τα σχετικα θεματα.
Ακομα να πω το εξης: Θυμαστε μια αποφαση που παρθηκε προσφατα, οτι αν οι συγκεκεριμενες εταιρειες, εχουν τον πελατη σε αναμονη ανω των 4 λεπτων, να καταβαλουν αντιτιμο στον πελατη 20 ευρω/ανα λεπτο αναμονης, μετα το 4λεπτο.
Ε & αυτο στα @@ τους, εκει στη Τellas. θα εισαι προνομιουχος, αν μιλησεις με καποιο (αναρμοδιο, ΠΑΝΤΑ), υπαλληλο, σε 15 με 20 λεπτα της ωρας!!
κατα τ' αλλα σας παραθετω, το σημερινο & τελευταιο μου mail, που τους εστειλα.
πια το πηρα αποφαση, οτι θα βγει το 2008, χωρις συνδεση, ετσι τη Δευτερα θα κοιταξω να απευθυνθω, σε ενα παροχο με λιγοτερα χαλια απο αυτους.
Το mail, λοιπον:

Για αλλη μια φορα, εντελως αγανακτισμενος, αναγκαζομαι να σπαταλησω τον πολυτιμο χρονο, ασχολουμενος, με τα αυτονοητα, τα οποια επρεπε να παρεχετε.
Εκανα αιτηση λογω μετακομισης για φορητοτητα του αριθμου μου 210 9******, απο τη παλαια μου διευθυνση (Α***** Π***** 23- Κ*****), στη νεα μου: -Λ****** Κ***** 62 -Κ******.
Μετα απο περιπετειες, βρηκατα ετο φαξ μου στις 20/ Ιουλιου, τεσερεις μερες μετα!!!.
Αφου ο καιρος περναγε & περναγε την Πεμπτη 4 Σεπτεμβριου 2008, ηρθε ο τεχνικος απο την εταιρεια σας,(1 μερα αργοτερα απο οσες η εταιρεια σας λεει) να κανει τη συνδεση στο κουτι μου.
Αφου τελειωσε τις ενεργειες & υπεγραψα & το χαρτι, μου ειπε σε ελαχιστο διαστημα θα εχω τηλεφωνο & dsl.
Εκει πιστεψα,πια, οτι ολα ειχαν τελειωσει & πραγματι ηταν θεμα ελαχιστου χρονου.
ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ!!! Εκει ηταν που αρχισαν ολα.
Εχουμε φτασει στο Σαββατο 6/Σεπτεμβριου/ 2008, περασμενες 15:00.
Σας περιγραφω οσο πιο συντομα μπορω, τι προηγηθηκε, το οποιο ξεπερνα τα ορια του τραγγελαφικου & ειλικρινα δοκιμαζει τα ορια της υπομονης των ταλαιπωρων πελατων σας.
Παρασκευη, ειδα οτι δεν ειχα συνδεση & τηλεφωνο & σε επικοινωνια με το 13800, πηρα τη διαβεβαιωση, του εκπληκτου υπαλληλου σας (που ρωταγα, κατι τετοιο), πως η συνδεση εχει αποκατασταθει πληρως.
Κατι που οπως εξακριβωσα λιγες ωρες αργοτερα ηταν ανληθες & τα παντα (τηλεφωνο, dsl) ηταν νεκρα.
Αρχιζει λοιπον ο παραλογισμος, στο εξης:
Επικοινωνω με το 13800.
Παιρνω διαβεβαιωση, απο τον υπαλληλο σας, οτι τωρα ειναι ολα ενταξει & τα εχω.
Φυσικα, ΠΑΛΙ αναληθες. Εξακολουθουσαν τα παντα να ειναι νεκρα.
Επικοινωνια καποιοες ωρες μετα με το 13800.
Προσπαθουν να με πεισου οτι ΔΕΝ κατεχω τον αριθμο 210 98******, μα καποιον αλλον του στυλ: 211 42...κατι.
Ματαιες προσπαθειες μου επι αρκετη ωρα να μεταπεισω τον υπαλληλο, πως ξερω ποιος ειμαι, που μενω & πιον αριθμο εχω σταθερα επι 4 & πλεον χρονια.
Αναμονη, για να μου πει οτι ο προβλημα λυθηκε & οτι εχω τηλεφωνο & συνδεση.
Κατι, που οπως εξακριβωσα σημερα Σαββατο 6/Σεπτεμβριου 2008, ηταν ΞΑΝΑ αναληθες. Εξακολουθουσε η απολυτη νεκρα.
Ξανα επικοινωνια (η οποια φυσικα ΠΑΝΤΑ, συνοδευοταν απο πολυωρη αναμονη, στο 13800.
Ο παραλογισμος, δε συνεχιζεται απλα, μα αυξανεται ανησυχιτικα!!!
Ο υπαλληλος σας προσπαθει & παλι να με πεισει οτι εχω εναν αριθμο 211 42 ...κατι , & μου λεει με επιτακτικο υφος, να καλεσω απο κινητο τον αριθμο αυτο & να ρωτησω να ξερω καποια κυρια Χριστοπουλου Ευγενια (αν θυμαμαι καλα).
Εχω ειλικρινα τρελλαθει, με τα οσα ακουω.
Αρνουμαι φυσικα να κανω οτιδηποτε απο αυτο το τσιρκο & μετα απο αναμονη ο υπαλληλος σας ερχεται να με ρωτησει για το συμβολαιο μου.
Ποτ το εκανα, τι εκανα & διαφορα, που ειλικρινα ΔΕ καταλαβαινα & ουτως η αλλως μου φεραν στο μυαλο τη αλλη τρομερη ταλαιπωρια, οταν εγινε το συνβολαιο, το Δεκεμβρη του 2005 & τη συνδεση που(τελικα) πηρα τον Ιουνη του 2006!!
Συνενοηση καμια. Με τα πολλα (αναμονες, πανατ), μου λεει, οτι το προβλημα λυθηκε & ολα οκ...
Φυσικα, λιγες ωρες πιο μετα ειδα οτι ΞΑΝΑ αναληθες & το μονο σταθερο, η νεκρα σε ολα!!
επικοινωνια ξανα με το 13800.
Τα ιδια & παλι. Μου λενε να ξανακαλεσω στο 13800 (2 & 2). καλω.
Μου λλενε ΔΕΝ ειναι οι αρμοιδιοι & να παρω το Τεχνικο τμημα.
<< Μα αυτοι μου ειπαν να παρω σε σας>> της εξηγω.
Αναμονη & παλι.
<<Σας δοθηκε προσωρινος αριθμος, μου λεει, μεχρι να γινει κανονικα η συνδεση του αλλου>>
Πρεπει να ξανακαλεσετε στο Τεχνικο τμημα.
Τι να κανω ξανακαλω...
Αναμονη... (μεγαλη, οπως παντα, φυσικα).
Ο υπαλληλος τωρα, μετα απο ψαξιμο, μου λεει:
<<μα δεν εχει ερθει τεχνικος να σας συνδεσει τα καλωδια>>!!!
Απιστευτο, ε??? Του εξηγω οτι εχει ερθει, εχω το χαρτι υπογεγραμενο.
Ψαξιμο, ξανα.
Μο λεει κατι για βρογχους, κλπ..
<Συνδεση του λεω, ποτε θα εχω??>>
<<Ααα, αυτο δε το γνωριζω>> μου λεει.
Τον ρωτησα ποιος το γνωριζει, μου ειπε, οτι δε το γνωριζει ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!
----------------------------------------------------------------------------------
Τι αλλο, να πω πια??
Νομιζω δε χρειαζεται ιδιαιτερη νοημοσνη για να καταλαβει καποιος, οτι ειλικρινα αδυνατειτε για τα αυτονοητα!!!
Ειλικρινα, κουραστηκα.
Δε <<παλευεται>> πια το πραγμα, με τιποτα.
Λογικη & υπομονη, ωρα ΜΗΔΕΝ!!!

Υπομονή φίλε μου και μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ (μάζευε και ας ειν' και ρώγες) και κανένα εξώδικο δε βλάπτουν. Η αναμονή στην τηλ. υποστήριξη είναι κοινό κακό και όχι μόνο στις εταιρείες τηλεπικοινωνιών. Όλα εξαρτώνται από τους ανθρώπους που θα πέσεις και αν μπορείς προτίμησε εταιρείες που να έχουν και φυσική παρουσία (αποκλεισιτικό συνεργάτη ή κάτι τέτοιο) κοντά σου. Εγώ σε πρόσφατο μικρο-πρόβλημα γλύτωσα τις αναμονές πηγαίνοντας στον τοπικό συνεργάτη της forthnet και την επόμενη με πήραν από την τεχνική υποστήριξη (στο κινητό για να μπορώ να δοκιμάζω στο σταθερό) και μου έδωσαν οδηγίες. Εκτός από τη λύση του προβλήματος βελτιώθηκε και ο συγχρονισμός του router στα 20500.

-------

alea jacta est!