DownVerter - Κατεβάστε και επεξεργαστείτε βίντεο από το YouTube.

vagrale13 | Τρί, 03/05/2013 - 11:19 | 3'

Το [url=http://www.downverter.com/]DownVerter[/url] μπορεί να διευκολύνει πολλούς χρήστες, ιδιαίτερα όσους κατεβάζουν διάφορα βίντεο από το Youtube. Έχει αρκετά όμορφη εμφάνιση, κάτι που γίνεται αμέσως αντιληπτό.

Σε συνδυασμό με την ποικιλία επιλογών που προσφέρει, αποτελεί ένα πολύ καλό εργαλείο για να κάνετε τη λήψη των βίντεό σας και, αν θέλετε, να τα μετατρέπετε ταυτόχρονα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντιγράψετε το σύνδεσμο του βίντεο από το YouTube, να τον εισαγάγετε στο [url=http://www.downverter.com/]DownVerter[/url] και μετά να επιλέξετε τι θέλετε να κάνετε.Μπορείτε απλά να κατεβάσετε το βίντεο, στην ποιότητα που θα ορίσετε εσείς (1080p, 760p κ.λπ.) και να το μετατρέψετε σε μία από τις διαθέσιμες κωδικοποιήσεις.
Αυτή τη στιγμή, η έκδοση [url=http://www.downverter.com/]DownVerter[/url] 2.0 διαθέτει 41 διαφορετικές επιλογές, όπου μπορεί να καλύψει τις περισσότερες ανάγκες των χρηστών. Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε το βίντεο σε αρχείο ήχου σε μορφή mp3, acc, wma κ.λπ. – αλλά και σε μορφή βίντεο για συσκευές iPad, iPod, iPhone, για κινητά Nokia, Sony Xperia, BlackBerry κ.λπ., ή και ακόμα για Sony PSP. Το πρόγραμμα είναι αρκετά εύχρηστο, καθώς δεν χρειάζεται να επιλέξετε τον τύπο του αρχείου, παρά μόνο το όνομα της συσκευής.
Κάτι που μας φάνηκε λίγο προβληματικό στο [url=http://www.downverter.com/]DownVerter[/url] είναι το ότι δεν μπορεί να γίνει η αλλαγή διαστάσεων του παραθύρου. Κατά τα άλλα, είναι μία πολύ καλή πρόταση για τη λήψη βίντεο από το YouΤube.

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)