Indicator Remindor - Χρήσιμο για να μην ξεχνάτε ποτέ τι έχετε να κάνετε.

vagrale13 | Πέμ, 02/28/2013 - 11:26 | 3'

Το [url=http://bhdouglass.tk/indicator-remindor.php]Indicator Remindor[/url] είναι μία εφαρμογή που μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη σε πολλούς χρήστες, καθώς μπορείτε να την προγραμματίσετε να σας ειδοποιεί για διάφορα πράγματα που θέλετε να κάνετε στο μέλλον.

Στη χρήση του είναι πολύ απλό. Μπορείτε να ορίσετε μία ειδοποίηση σε οποιαδήποτε ημερομηνία θέλετε. Πέρα από αυτό, προσφέρει και πολλές επιλογές για κάθε ειδοποίηση ξεχωριστά: να ορίσετε πόσες φορές να γίνεται η ειδοποίηση, π.χ. μία φορά, κάθε πόσα λεπτά ή ώρες, μία φορά την ημέρα, μετά την ημέρα της πρώτης ειδοποίησης κ.λπ. Επίσης, μπορείτε στις ειδοποιήσεις σας να επιλέξετε να παίζει και κάποιος ήχος, είτε από τους ήχους του [url=http://bhdouglass.tk/indicator-remindor.php]Indicator Remindor[/url] (διαθέτει έξι διαφορετικούς ήχους) είτε κάποιο δικό σας αρχείο ήχου, καθώς και να επιλέξετε πόσα δευτερόλεπτα θα ακούγεται ο ήχος, καθώς και αν θέλετε να ενεργοποιήσετε την επιλογή Loop, όπου ο ήχος θα παίζει πέντε συνεχόμενες φορές. Μπορείτε να βάλετε και κάποια εντολή να εκτελεστεί μαζί με μία ειδοποίηση.
Γενικά, πρόκειται για μία πλήρη διαχείριση των ειδοποιήσεων που θα βάλετε και σίγουρα, αν θέλετε να θυμάστε τι έχετε να κάνετε, το [url=http://bhdouglass.tk/indicator-remindor.php]Indicator Remindor[/url] είναι το κατάλληλο εργαλείο. Το μόνο κακό είναι ότι στην τελευταία έκδοση που δοκιμάσαμε, τη 12.10, είναι διαθέσιμο μόνο για τη διανομή Ubuntu. Ελπίζουμε στο μέλλον να υπάρξουν διαθέσιμα πακέτα και για άλλες διανομές.

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)