traGtor - Μετατροπέας αρχείων βίντεο και ήχου

vagrale13 | Κυρ, 10/02/2011 - 20:20 | 3'

Το traGtor είναι μία ιδιαίτερα φιλική προς το χρήστη εφαρμογή για να μετατρέψετε όλα τα αρχεία βίντεο και ήχου σας σε όποιο format θέλετε. Είναι γραμμένο σε Python και χρησιμοποιεί για τη μετατροπή των αρχείων την πασίγνωστη βιβλιοθήκη FFmpeg.



Απευθύνεται κυρίως σε νέους χρήστες, που δεν θέλουν ή δεν γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν το τερματικό γι’ αυτή την εργασία. Για τη μετατροπή των αρχείων υποστηρίζει πάνω από 100+ διαφορετικούς τύπους αρχείων βίντεο και ήχου, οπότε, όπως καταλαβαίνετε, μπορεί να καλύψει άνετα ακόμη και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.
Οι επιλογές που προσφέρει, είναι εξίσου πολλές. Τη στιγμή που θα επιλέξετε το αρχείο, θα σας εμφανίσει όλες τις πληροφορίες του, όπως τους codecs που χρησιμοποιεί, το μέγεθός του (ύψος x πλάτος, αν είναι βίντεο), αν είναι αρχείο ήχου, τη συχνότητα, κ.ο.κ.
Φυσικά, μπορείτε, αν θέλετε, να αλλάξετε τις ρυθμίσεις, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να έχετε. Εξαιρετικά χρήσιμο είναι ότι μπορείτε να ρυθμίσετε και τη χρήση του επεξεργαστή για τη μετατροπή. Πριν από την εκκίνηση της μετατροπής, θα σας δείξει την εντολή που θα εκτελεστεί, οπότε αν κάποιος έχει τις γνώσεις και θέλει, μπορεί να κάνει και εκεί όποια αλλαγή χρειάζεται.
Το traGtor σίγουρα μπορεί να διευκολύνει πολλούς, νέους και όχι μόνο, χρήστες!

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)