DiscWrapper - Σχεδιαστής εξωφύλλου για οπτικούς δίσκους

vagrale13 | Τετ, 09/28/2011 - 15:05 | 3'

ο DiscWrapper είναι μία εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε τα δικά σας αυτοκόλλητα για τους οπτικούς δίσκους σας CD και DVD, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
Ακόμη, θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο της θήκης.
Αυτά θα είναι πολύ εύκολο να τα κάνετε, επειδή το DiscWrapper έχει έτοιμη την αρχική βάση της σχεδίασης, δηλαδή, τις ακριβείς διαστάσεις που χρειάζονται.
Η έκδοση που δοκιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε, είναι η έκδοση DiscWrapper 1.2.2.

http://img854.imageshack.us/img854/3148/tmpkg7zed.png

Οι προεπιλογές που προσφέρει, είναι για θήκες standard CD, slim CD, standard DVD και slim DVD. Θα μπορέσετε εύκολα να προσθέσετε το κείμενο που θέλετε και να του αλλάξετε γραμματοσειρά, χρώμα και μέγεθος. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε όποια εικόνα επιθυμείτε και να της αλλάξετε το μέγεθος, για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Πολύ σημαντικό είναι ότι η εφαρμογή, στο τέλος της δημιουργίας σας, θα σας δώσει τη δυνατότητα να εκτυπώσετε απευθείας την εικόνα. Αυτό, βέβαια, προϋποθέτει ο υπολογιστής να είναι συνδεδεμένος με κάποιον εκτυπωτή. Επίσης, αν κάποιος χρήστης θέλει, μπορεί απλώς να αποθηκεύσει τη δημιουργία του.  Η εικόνα μπορεί να εξαχθεί σε μορφή JPEG, PNG και BMP.
Ίσως με την προσθήκη ακόμη περισσότερων προεπιλογών και με μία αλλαγή στην εμφάνιση, το DiscWrapper να γινόταν ακόμη πιο πλήρης και πιο όμορφη εφαρμογή.

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)