Tomahawk (beta) - Μία ακόμη εφαρμογή ανοικτού κώδικα για την αναπαραγωγή μουσικής

vagrale13 | Πέμ, 07/21/2011 - 20:39 | 3'

Ο Tomahawk είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο της εξέλιξής του και δεν έχει φτάσει σε σταθερή έκδοση. Παρ’ όλα αυτά, δείχνει από τώρα τις δυνατότητές του. Στη χρήση, θα δείτε ότι πρόκειται για εξαιρετικά απλή, εύχρηστη και ελαφριά εφαρμογή.
Είναι ό,τι χρειάζεται ένας χρήστης, για την αναπαραγωγή τραγουδιών.



Δεν θα μπορείτε να αναπαραγάγετε βίντεο, όμως, καθώς δεν υποστηρίζει αρχεία βίντεο, αλλά μόνο αρχεία τραγουδιών. Μπορείτε, όμως, να ρυθμίσετε τα πάντα. Για παράδειγμα, μπορείτε να αναπαραγάγετε τραγούδια, σε οποιοδήποτε φάκελο του υπολογιστή και αν βρίσκονται ή να ακούσετε κομμάτια που βρίσκονται σε απομακρυσμένο υπολογιστή, στο Internet ή σε κάποιον υπολογιστή στο τοπικό δίκτυο. Φυσικά, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας λίστα τραγουδιών ή ακόμη και να εισαγάγετε μία υπάρχουσα. Μάλιστα, υπάρχει και η επιλογή «Automatic Playlist» που πρόκειται για μία έξυπνη αναπαραγωγή της λίστας.
Θα μπορέσετε να επιλέξετε να παίζουν τραγούδια, ανάλογα τραγούδια τα με τη ρύθμιση που θα κάνετε, για παράδειγμα, ανάλογα με τον καλλιτέχνη, τη διάρκεια, κ.λπ., σύνολο 15 διαφορετικές επιλογές!
Μπορείτε, επίσης, να συνδεθείτε μέσω Jabber, Google Chat και Twitter και να αποκτήσετε απομακρυσμένη πρόσβαση με τους φίλους σας, ώστε να μοιράζεστε τα τραγούδια σας. Αυτό, βέβαια, απαιτεί να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας μέσω του Tomahawk.
Γενικά, πρόκειται για καλή προσπάθεια και ελπίζουμε στο μέλλον να δούμε ακόμη περισσότερες επιλογές, που να καλύπτουν όλους τους χρήστες.

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)