PDF Mod - Διαχειριστείτε στο έπακρο τα αρχεία pdf!

vagrale13 | Τετ, 07/20/2011 - 15:25 | 3'

Το PDF Mod είναι μία πολύ καλή εφαρμογή για να κάνετε τα πάντα στα αρχεία pdf.
Δημιουργός της είναι ο Gabriel Burt, προγραμματιστής της Novell για το Banshee και για το Linux γενικότερα. Απευθύνεται, κυρίως, σε χρήστες GNOME, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άλλους χρήστες, με διαφορετικό γραφικό περιβάλλον.



Στην πράξη, το PDF Mod θα σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε τα αρχεία pdf, και να τα αλλάξετε, πολύ εύκολα και απλά. Με την πλειάδα επιλογών που προσφέρει κάνει την επεξεργασία των αρχείων pdf παιχνιδάκι.
Αυτό, βέβαια, θα γίνει και χάρη στην απλότητα και στην ευκολία της εφαρμογής. Δηλαδή, με την εισαγωγή ενός αρχείου pdf, εμφανίζει την κάθε του σελίδα διαφορετικά, για να γίνει ακόμη πιο εύκολη η επεξεργασία. Μπορείτε να αλλάξετε τη σειρά των σελίδων, δηλαδή, να το ανακατέψετε λίγο, να κάνετε περιστροφή της σελίδας δεξιά ή αριστερά, να αφαιρέσετε μία σελίδα ή ακόμη και να προσθέσετε μία καινούργια.
Επιπλέον, επιτρέπει να προσθέσετε ή να επεξεργαστείτε τους σελιδοδείκτες της κάθε σελίδας ξεχωριστά, να αλλάξετε την ονομασία του αρχείου, το συντάκτη και τις λέξεις κλειδιά. Επίσης, μπορείτε να εξαγάγετε μία εικόνα, αν υπάρχει στο αρχείο. Γενικά απ’ ό,τι είδαμε, το PDF Mod δίνει πλήρη έλεγχο στα αρχεία pdf.
Πρόκειται για μία πολύ χρήσιμη εφαρμογή, και ειδικά για χρήστες που επεξεργάζονται συχνά αρχεία pdf, θα είναι μία πολύ σημαντική προσθήκη στην εργαλειοθήκη του συστήματός τους...

Tags
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)