VideoLAN Movie Creator - Μία νέα εφαρμογή για την επεξεργασία των βίντεό σας.

vagrale13 | Τετ, 07/20/2011 - 00:57 | 3'

Όπως πολλοί θα έχετε καταλάβει από την ονομασία του, το VLMC έχει άμεση σχέση με τη γνωστή εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων, VLC.
Συγκεκριμένα, η ομάδα του VideoLAN, που έχει αναπτύξει τον VLC, έχει εδώ και καιρό ξεκινήσει την ανάπτυξη αυτής της νέας εφαρμογής ανοικτού κώδικα για επεξεργασία βίντεο.
Η εφαρμογή, βέβαια, είναι ακόμα στα πρώτα στάδιά της, αλλά αξίζει την προσοχή μας!



Από τις πρώτες κιόλας εκδόσεις του, δείχνει ότι έχει κληρονομήσει την απλότητα και τη φιλικότητα του VLC. Αυτό που θα σας κάνει εντύπωση, είναι η πληθώρα επιλογών που παρέχει, ειδικά αν σκεφτείτε ότι ακόμα είναι σε έκδοση ανάπτυξης. Μπορείτε να κόψετε, να ενώσετε τα βίντεό σας, να προσθέσετε κάποιο αρχείο ήχου, να βάλετε κάποιο από τα διαθέσιμα εφέ που υπάρχουν και πολλές ακόμη επιλογές.
Η εφαρμογή υποστηρίζει ήδη όλους τους γνωστούς τύπους αρχείων βίντεο και ήχου, ενώ για την ποιότητα της εξαγωγής του βίντεο, σε εικόνα και ήχο, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις διαθέσιμες επιλογές που προσφέρει ή ακόμη και να τη ρυθμίσετε χειροκίνητα.
Η ανώτερη ποιότητα εξαγωγής βίντεο που υποστηρίζει είναι σε HDTV (1080p). Σημαντικό είναι ότι στο τέλος της δημιουργίας του βίντεο, υπάρχει και η επιλογή να ανεβάσετε το βίντεό σας, στη γνωστή ιστοσελίδα, το YouTube.
Αν κρίνουμε από τα βήματα που έχει κάνει η ομάδα του VideoLAN στον VLC, πιστεύουμε ότι στο μέλλον ο VLMC θα κερδίσει μεγάλο ποσοστό χρηστών του ελεύθερου λογισμικού, που θα την προτιμούν για την επεξεργασία των βίντεό τους!

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)