The Humble Indie Bundle - Penumbra Collection

markelos | Πέμ, 05/13/2010 - 20:00 | 3'

http://www.wolfire.com/humble

Περιέχει:
World of Goo + Aquaria + Gish + Lugaru HD + Penumbra Overture + Samorost 2 για όλα τα λειτουργικά Linux, MacOS, Windows και αφήνουν οι Developers κένο το σημείο που αναγράφεται το ποσό (το συμπληρώνει ο χρήστης με το ποσό που θέλει να δώσει). Σε 2 μέρες και 3 ώρες από τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές τελειώνει το Bundle... όποιος πρόλαβε...

Σου δίνουν link με ειδικό pass και όλα τα games είναι DRM free (δεν περιέχουν προστασία από αντιγραφή, οπότε ο χρήστης κάνει ελεύθερα backup). Πολύ καλή κίνηση ευκαιρία για όποιον θέλει ποιοτικά games για Linux.

ΥΓ. Ποσό των χρημάτων δίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό στο Child's Play charity και στο Electronic Frontier Foundation. Το πως θα μοιραστεί ανάμεσα στους Developers και στους 2 φιλανθρωπικούς σκοπούς το επιλέγει ο χρήστης.

 

Αγοράζοντας το πακέτο έχουμε και έκπτωση στην τριλογία του Penumbra με τελική τιμή μόνο 5.06 EUR! Ανοίξτε το αρχείο README.donation που βρίσκεται στο φάκελο του PenumbraOverture που κατεβάσατε και βρείτε το coupon (είναι με κεφαλαία και έχω την εντύπωση ίδιο για όλους). Μετά πηγαίνετε εδώ, επιλέγετε το Fictional Game Store στο linux section και στην επόμενη σελίδα κάντε επικόλληση στο Coupon Code. Πατήστε Update Cart (πρέπει να δείτε -12.54 EUR) και τέλος επιλέγετε τον τρόπο με τον οποίο θα πληρώσετε.

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)