Primal Carnage

mitsaras77 | Δευ, 03/08/2010 - 17:41 | 2' | 2

Ενα ακόμη multi-player FPS, υπό κατασκευή, όπου ανθρωποι και δεινόσαυροι έρχονται στα... χέρια, αφού οι τελευταίοι κατάφεραν να ελευθερωθούν στο νησί όπου διεξαγόταν πειράματα από στρατιωτικούς, και φυσικά όλα πήγαν.. στραβά. Το παιχνίδι βασίζεται στην ομαδική δουλειά για να φέρει κάποιος τις διάφορες αποστολές σε πέρας. Βασισμένο στην  Unigine 3D μηχανη παιχνιδιών, από τα demo τουλάχιστον, μπορεί κανείς να διαπιστώσει τα εντυπωσιακά γραφικά. Οσο για το game-play και λοιπά, ακόμη δεν υπάρχει playbable demo, αλλά πολύ σύντομα θα υπάρξει η δυνατότητα εγγραφής στην ιστοσελίδα ώστε να γίνουν, όσοι επιθυμούν, beta testers.

 

Το παιχνίδι είναι είναι γραμμένο σε C++, είναι multiplatform (windows, linux), υποστιρίζει Directx(9-11) και OpenGL(3.2), παίζει εξίσου σε 32bit συστήματα αλλά και σε 64. Για περισσότερα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

ωραια γραφικα φαινονται,και στο multiplayer λεει μεχρι 20 ατομα (10v10).καλο αυτο.

αναλογο gameplay εχει και το tremulous

http://tremulous.net/
αλλα στο primal carnage πρεπει να ειναι πιο ωραια τα γραφικα περιβαλλοντα

Μια μικρή ενημέρωση. Οι προγραμματιστες του παιχνιδιού εγκατέλειψαν την Unigine μηχανή και το γύρισαν στην Unreal engine. Πρακτικά, αυτό σημαίνει τον θάνατο του linux  client του παιχνιδιού. Δεν θα κυκλοφορήσει για linux. Περισσότερα στα forums του επίσημου website. Κρίμα... Ευτηχώς, δεν έκανα δωρεά, ήθελα αλλά δεν..