Uplink: ένα παιχνίδι για επίδοξους χάκερ

gnu_labis | Δευ, 10/13/2008 - 18:55 | 2'

Μόλις σήμερα ανακάλυψα το uplink, ένα παιχνίδι από αγγλικό οίκο λογισμικού, το οποίο κυκλοφορεί για Windows, Mac, κ Linux.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που σας βάζει στη θέση ένος χάκερ, που δουλεύει για κάποια μυστική υπηρεσία κ εκτελεί αποστολές ανάκτησης δεδομένων, παραποίησης κ.ο.κ.

Έχει κ demo το οποίο κ δοκίμασα για λίγο.

Το παιχνίδι δεν έχει γραφικά, τουλάχιστον όχι όπως τα ξέρουν οι περισσότεροι, αλλά ό,τι έχει ταιριάζει απόλυτα με το ύφος του παιχνιδιού. Από την αρχή σε βάζει στην κατάλληλη διάθεση, με ένα σωστό tutorial, κ γενικά θα έλεγα ότι - για παιχνίδι- έχει μια ρεαλιστική απεικόνιση του hacking.

Προκειμένου να βγάλετε σε πέρας μια αποστολή, θα πρέπει να συνδεθείτε μέσω αρκετών ενδιάμεσων servers για να αργήσουν να σας εντοπίσουν, να σπάσετε κωδικούς, να καθαρίσετε τα logs του συστήματος που επιτεθήκατε, κ άλλα ωραία. Καθώς μαζεύετε χρήματα μπορείτε να αποκτήσετε καλύτερο υπολογιστή, ώστε να τρέχουν περισσότερα εργαλεία ταυτόχρονα κ πιο γρήγορα. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε κ καλύτερα εργαλεία software.

Το παιχνίδι το πέτυχα στο home of the underdogs με την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία cyberpunk νομίζω, κ μου τράβηξε το μάτι.

Η πλήρης του έκδοση κοστίζει 10 λίρες Αγγλίας νομίζω.

Όσοι πιστοί, δοκιμάστε το, εμένα μου άρεσε εκ πρώτης :)

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)