Το Systemd απομακρύνεται από το openSUSE Tumbleweed

Etern4L | Τετ, 09/21/2011 - 02:53 | 3' | 1



Ο σεβασμός προς τον χρήστη είναι προτεραιότητα στο openSUSE Project έτσι όταν κάτι δεν δουλεύει με τον τρόπο που θα έπρεπε, το να κάνεις ένα βήμα πίσω είναι προτιμότερο από το να δίνεις κάτι που δεν είναι έτοιμο ακόμα.


Για αυτόν τον λόγο χτές το απόγευμα ο Greg Kroah-Hartman ανακοίνωσε στην λίστα ηλ. ταχυδρομείου του opensuse-factory ότι το systemd αφαιρείται από το Tumbleweed έτσι ώστε οι χρήστες να μην έχουν πρόβλημα με αυτό. Έτσι οι developers θα έχουν πιο πολύ χρόνο να δουλέψουν πάνω στο systemd έτσι ώστε να είναι έτοιμο για την επερχόμενη έκδοση του 12.1 αντί να ‘κυνηγάνε’ προβλήματα που υπάρχουν συγκεκριμένα στο Tumbleweed.

 

Παρακάτω διαβάστε το mail του Greg Kroah-Hartman όπου και ανακοινώνει την απομάκρυνση του systemd από το Tumbleweed:

Λόγο ενός αριθμού εσωτερικών εξαρτήσεων σε πακέτα που δεν είναι έτοιμα για το Tumbleweed και άλλων αλληλεπιδράσεων με το σύστημα που προκαλούν προβλήματα σε κάποιους χρήστες, θα απομακρύνω το systemd από
το Tumbleweed σήμερα για να επιτρέψω στους developers να ξοδέψουν πιο πολύ χρόνο κάνοντας το πιο σταθερό στο Factory και το 12.1 αντί να κυνηγάνε προβλήματα που υπάρχουν συγκεκριμένα στο Tumbleweed. Έτσι εάν έχετε εγκαταστήσει το systemd στο Tumbleweed, θα σας πρότεινα να το απομακρύνετε με ένα απλό:
zypper rm systemd

Ευχαριστώ,
Greg k-h

Για όσους δεν ξέρουν το Tumbleweed είναι η Rolling Έκδοση του openSUSE όπου υπάρχει ότι πιο νέο και σχετικά σταθερό στην διανομή.

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια