Αναβαθμιση μονομαχου ver 4.0 σε 6 πως?

mitsakos2310 | Σάβ, 08/20/2011 - 20:10 | 1' | 3

Θα 'ηθελα βοήθεια στο πώς θα κανω αναβαθμιση στον μονομάχο μου.Ξέρω κάποια βασικά....αν υπήρχε ο τρόπος οι οδηγίες να είναι αναλυτικές θα  σας ευχαριστούσα πολύ

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

γραψε σε τερματικο sudo update-manager -d
δες εδώ τι θα σου βγάλει
και θα σου ανοιξει ενα παραθυρο με την διαθεσιμη νεα   αναβαθμισμένη  εκδοση.
βέβαια να ξέρεις ότι  επειδη βασίζεται στο ubuntu  ( ubuntu  11,04)  θα βγάλει πρωτα όλες τις προηγουμενς 10,04  -10,10  κλπ  .  και θα αναβαθμίσει τα πακετα τις όλα. ( σχεδον 2 εγκαταστάσεις δηλαδη)
οριμενα που δεν υποστηρίζονται επίσημα απο την  canonical" μαμα   "  ίσως λεχεις προβλημα  να μην λειτουργουν  σωστα οριμενα  π.χ. skype  .  αν βρεις ομως τα αποθετηρια στα οποια βασίζεται ο  μονομαχος ( στην πραγματικοτητα  αυτα που υποστηριζουν το ubnutu 11.04   γνωστα ως ppa - αν θες δωσε  sudo gedit  /etc/apt/sources.list  για ναδεις την τωρινή δομη του αρχειου  ) .
αν θες την γνωμη μου  παρε τα αρχεια που έχεις μεσα και κανε μια καθαρη εγκατάσταση  ειναι λιγοτερο χρονοβόρα και φασαριοζικη...

αν αποφασισεις να κανεις καθαρη εγκατασταση(και εγω υπερ ειμαι) δοκιμασε να χωρισεις το δισκο σου σε 2 partition,στο 1 βαλε το συστημα σου και στο αλλο το home.
Ετσι αν  καποια στιγμη θελεις να κανεις καινουργια εγκατασταση σε κατι αλλο μπορεις να την κανεις χωρις να χασεις θεμα,ρυθμισεις,αρχεια, απλα μη πειραζοντας το home partition...
κανεις την εγκατασταση στο partition  με το συστημα και δεν πειραζεις το home.Δοκιμασε το ειναι ευκαιρια μιας και πιθανος πας για format.

παιδια ευχαριστω για τον κόπο σας.Τελικα αποφάσισα και εκανα εγκατάσταση το ubuntu 11.4 απο το δισκακι του περιοδικου και ειμαι οκ (παραληλα κράτησα και τον  μονομαχο σε αλλο partition  του δισκου)