Ασυρματο Δικτυο στο Pupell 431

koskal | Τετ, 07/21/2010 - 12:06 | 2' | 2

Γεια σας παιδια και συγχαρητηρια για την δουλεια σας.
Στο θεμα μας : Αποφασισα να αναστησω ενα παλιο υπολογιστη που εχω και κατεληξα στο pupell 431,δουλευει αψογα εκτος απο το ασυρματο. Η καρτα ειναι usb και την αναγνωριζει με την μια φορτωνει και τον οδηγο και ολα καλα. Κανω scan για να βρω το δικτυο μου και μου βρισκει ολα απο τα γυρω σπιτια εκτος απο το δικο μου. Μαλιστα συνδεθηκα και σε καποιο που ηταν χωρις ασφαλεια και δουλεψε κανονικα, το δικο μου router δεν το εμφανιζει ομως στην λιστα και εχω τρελαθει. Εχω ακομη δυο laptop στο σπιτι που συνδεονται κανονικα, ενα με ubuntu και ενα με svista.Την καρτα την δοκιμασα και στα αλλα και δουλευει κανονικα. Η πλακα ειναι οτι αν μπω με live cd puppy linux 5.0 αν δεν κανω λαθος, η συνδεση γινεται αμεσως μεσα απο το wizard χωρις κανενα προβλημα αλλα εγω γουσταρα το pupell το οποιο εχω εγκαταστησει και στον σκληρο. Παρακαλω βοηθεια γιατι το pc προοριζεται για τον μικρο μου και την εβαψα αν δεν γινει κατι.
Ευχαριστω.

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!
Σχόλια

koskal]

Γεια σας παιδια και συγχαρητηρια για την δουλεια σας.
Στο θεμα μας : Αποφασισα να αναστησω ενα παλιο υπολογιστη που εχω και κατεληξα στο pupell 431,δουλευει αψογα εκτος απο το ασυρματο. Η καρτα ειναι usb και την αναγνωριζει με την μια φορτωνει και τον οδηγο και ολα καλα. Κανω scan για να βρω το δικτυο μου και μου βρισκει ολα απο τα γυρω σπιτια εκτος απο το δικο μου. Μαλιστα συνδεθηκα και σε καποιο που ηταν χωρις ασφαλεια και δουλεψε κανονικα, το δικο μου router δεν το εμφανιζει ομως στην λιστα και εχω τρελαθει. Εχω ακομη δυο laptop στο σπιτι που συνδεονται κανονικα, ενα με ubuntu και ενα με svista.Την καρτα την δοκιμασα και στα αλλα και δουλευει κανονικα. Η πλακα ειναι οτι αν μπω με live cd puppy linux 5.0 αν δεν κανω λαθος, η συνδεση γινεται αμεσως μεσα απο το wizard χωρις κανενα προβλημα αλλα εγω γουσταρα το pupell το οποιο εχω εγκαταστησει και στον σκληρο. Παρακαλω βοηθεια γιατι το pc προοριζεται για τον μικρο μου και την εβαψα αν δεν γινει κατι.
Ευχαριστω.

Τι εγινε ρε παιδια υπαρχει κανενας.

 

Τελικα το προβλημα ηταν στο καναλι του ασυρματου. Το ειχα βαλει στο 13 και για καποιο λογο δεν ανιχνευόταν. Το σεταρα στο ενα και :D . Επισης η συνδεση για το wpa2 εγινε απο τον καινουριο network manager και επιτελους εχω δικτυο και internet.