slackware

enos | Τρί, 02/03/2009 - 01:09 | 1' | 3

Παιδια καλησπερα..Γενικα ειμαι καινουργιος στο linux και αποφασισα να εγκαταστησω slackware.Πιο πριν ειχα μαθει πολυ καλα στο gnome (ειχα arch) και τωρα στο kde μου φαινονται καπως..Ηθελα να ξερω,υπαρχει καποιο προγραμμα για webcam viewer οπως ηταν το cheese?O firefox γιατι crashαρει οταν βαζω στο youtube fullscreen..πως μπορω να εγκαταστησω kde4.x στο slackware (εχω swaret κ checkinstall)?

Tags
Δώσε αστέρια!

MO: 1 (ψήφοι: 1)

Σχόλια

Το crash του FF που λες μάλλον οφείλεται στην κάρτα γραφικών. Πέρνα τους τελευταίους drivers. (Πες και ποια έχεις, με ποιους drivers)
Για τα υπόλοιπα, νομίζω οτι είναι θεματάκια της διανομής σου (αν υπάρχουν έτοιμα πακέτα κτλ κτλ..) την οποία και δεν ξέρω να σε βοηθήσω.

Η κάρτα γραφικών μου ειναι η mvidia 8600GT///O driver που εχω περασει ειναι ο τελευταιος NVIDIA-Linux-x86-180.22.pkg1.run//Δεν είμαι σιγουτος αν φταιει η καρτα γραφικων διοτι σε αλλες διανομες δεν ειχα προβλημα (εκτος απο debian lenny)και επισης με αλλο browser ,με τον opera δεν ειχα προβλημα..Θα εμενα στον opera αλλα αρχικα επαιζε κανονικα και μετα ελεγε οτι δεν εχει flashplayer,τον κατεβασα και προσπαθησα να τον εγκαταστησω στον opera αλλα μου εβγαζε σαν default install το path:/usr/lib/mozilla ,και δεν μπορουσα να το αλλαξω (για τον opera δηλαδη)

δοκιμασε να κανεις install της καρτας γραφικων σου δινοντας:
πριν μπεις σε γραφικο, σαν root NVIDIA-Linux-x86-180.22.pkg1.run --update

[oprime@dexter]$uname -a | awk '{print $1, "on the ROCKS"}' | sed -e 's/on\ the\ ROCKS/ROCKS/'