Bluefish and phpmyadmin

kokeroulis | Πέμ, 01/29/2009 - 22:43 | 1' | 6

Καλησπέρα

Πρίν από λίγες μέρες έβαλα το suse 11.1 kde στον υπολογιστή μου.Πιο παλιά χρησιμοποιούσα το bluefish τώρα πιο πρόγραμα μπορώ να χρησιμοποιώ?Σήμερα εγκατάστησα το lamp στον υπολογιστή μου μαζί με το phpmyadmin.Όταν πάω στο localhost δουλεύει κανονικά ενώ το localhost/phpmyadmin όχι.Μου βγάζει το error που λέει ότι η σελίδα δεν υπάρχει.Ξέρεται γιατί?

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

παντως πληροφοριακα και μονο, μπορεις να κατεβασεις το bluefish που ησουν συνηθησμενος και να το τρεξεις και απο το kde ανετα...απλα θα τραβηξει και καποια βασικα πακετα-εξαρτησεις του gnome μαζι του, αλλα δεν νομιζω να ειναι και τοσα πολλα ωστε να υπαρξει προβλημα χωρου στον σκληρο σου.....
σε οτι αφορα την ερωτηση σου δυστηχως δεν εχω ιδεα απο τετοια...

Το bluefish υπάρχει. Κάνε ένα search στο http://software.opensuse.org/search
Χωρίς να ξέρω κάτι, τα άλλα δυο πως τα πέρασες? Έτοιμα rpm ή έκανες compile εσύ? (και τι είναι το lamp?)

Lamp = Linux apache mysql php.Βρήκα γιατί δεν δούλευε το phpmyadmin.Πρέπει να γράψει κάποιος http://localhost/phpMyAdmin όχι http://localhost/phpmyadmin όπως έγραφα εγώ.Με έτοιμο rpm.To bluefish to εγκατέστησα με αυτό εδώ το πακέτο http://software.opensuse.org/search?baseproject=openSUSE%3A11.1&p=1&q=bluefish .Αλλά δεν ξέρω πώς να το τρέξω.

Τελικά βρήκα πού ήταν το bluefish :) Μήπως ξέρεται για πιο λόγο δεν υπάρχει Ελληνική κοινότητα για το suse?

Alt-F2 από γραφικό περιβάλλον κ ξεκίνα να γράφεις bluefish, θα στο βγάλει. Αλλά θα πρεπει να υπάρχει κ στο μενού με τα προγράμματα, αν ψάξεις νομίζω θα το βρεις.

-- gnu_labis

Το Linux ΔΕΝ είναι Windows!!!

kokeroulis] Μήπως ξέρετε για πιο λόγο δεν υπάρχει Ελληνική κοινότητα για το suse?

Δεν ξέρω... Γιατί κανένας δεν έχει ασχοληθεί ίσως. Και επίσης δεν έχουν τόση πέραση εδώ όσο άλλες διανομές. Πχ ούτε η fedora έχει απο ότι είδα.

Πάντως όλα λύθηκαν απο ότι κατάλαβα... (Και μάθαμε και το lamp τι είναι)