Πρόβλημα με X Server στο Fedora 9

Vector | Σάβ, 07/12/2008 - 17:15 | 2' | 4

Παιδιά καλησπέρα. Όπως γράφω και στο θέμα, αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον X Server. Η διανομή μου είναι Fedora 9 με KDE 4 και η κάρτα γραφικών είναι η GeForce 6200 (δεν έχω φορτώσει drivers είναι με τους αρχικούς της Fedora). Μετά από πολύ καιρό έκλεισα το PC μου. Ανοίγοντάς το τί να δω! Αφού έγραψα το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης με έβγαλε όπως πάντα στην αρχική οθόνη που σου δείχνει τί φορτώνει (πρώτα τους δίσκους μετά το παραθυρικό περιβάλλον κλπ) μετά από αυτό (εκεί που κανονικά ανοίγει η επιφάνεια εργασίας) μου μαύρισε την οθόνη και έδειχνε σωστά μόνο το βελάκι του mouse. Μη ξέροντας τί να κάνω άνοιξα το terminal και του έδωσα init 3 και μετά init 5 μπας και έχει κολλήσει τίποτα και ξαναεπειχήρησα να μπω με το όνομα χρήστη και τον κωδικό μου τα ίδια πάλι. Μετά έκανα τα ίδια και μπήκα κανονικά ως root (εδώ το παραθυρικό ανοίγει σωστά) κι έτσι σας γράφω αυτό το απελπισμένο μήνυμα... Λοιπόν έχει συμβεί σε κανέναν κάτι αντίστοιχο ή έχετε καμία πρόταση για το τι να κάνω;

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Δηλαδή το KDE (απ' ότι κατάλαβα) εμφανίζεται όταν συνδέεσαι ως root αλλά όχι όταν συνδέεσαι ως απλός χρήστης;
Λογικά, εφόσον δουλεύει ως root, έχεις κάνει καμιά πατάτα με τα εφέ και τις ρυθμίσεις του KDE4 στον απλό χρήστη.

--Stat rosa pristina nomine, nomina nuda tenemus

ΟΚ αυτό παίζει αν και δεν θυμάμαι να πείραξα τα εφέ. Το ερώτημα είναι όμως τί μπορώ να κάνω για να τα επαναφέρω;

Δεν είμαι εξεικοιωμένος με τα αρχεία ρύθμισης του KDE 4. Προτείνω σαν γρήγορη λύση τη δημιουργία νέου απλού χρήστη από το λογαριασμό root. Το μόνο που θα χάσεις είναι τις ρυθμίσεις (που ούτως ή άλλως δεν παίζουν) και πιθανώς mails που έχεις κατεβάσει σε κάποιον mail client.

--Stat rosa pristina nomine, nomina nuda tenemus

Ήθελα να το αποφύγω αυτό για να μη χαθούν κυρίως οι ρυθμίσεις του Firefox και του Ktorrent αλλά απ' ότι φαίνεται είναι μονόδρομος... Thx πάντως..