Προσκληση για όλους τους Sidux..άδες

GRIGRIS | Σάβ, 06/14/2008 - 19:24 | 1' | 5

Καλώ όλους τους χρήστες Sidux να δημιουργήσουμε Ελληνική κοινότητα Sidux
όσοι θέλουν να συμμετέχουν ας γράψουν εδώ.


Φόρουμ
Tags
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Grigris, συνήθως, οι κοινότητες δεν φτιάχνονται με προσκλήσεις αλλά από ανάγκη. Αν θες να τραβήξεις την προσοχή άλλων χρηστών στο Sidux, προτείνω να αρχίσεις να γράφεις μικρά tutorials εδώ για τις λειτουργίες της διανομής Π.χ. πως δουλεύει το smxi και γιατί; Ποιες βελτιώσεις μπορει να του κάνεις κανείς; Ποιος μεταφράζει (χεχε) το εγχειρίδιο στα Ελληνικά και τι βοήθεια χρειάζεται. Τι νέα υπάρχουν για την επόμενη έκδοση, πότε την περιμένουμε κλπ...

Σιγά σιγά, που το sidux θα γίνεται πιο γνωστό στους χρήστες του forum, θα υπάρξουν κι αλλοι χρήστες που θα μπαίνουν στο forum μας και θα γράφουν για το Sidux, και όχι μόνο εσύ (άντε κι άλλα 2-3 άτομα κι εγώ ;)). Αν π.χ. έχουν μαζευτεί αρκετά άτομα, τότε η κοινότητα _υπάρχει_ χωρίς ανάγκη να το γράψουμε καπου "α, φτιάξαμε κοινότητα...".

Πάντως +1 από εμένα, εννοείται.

--Stat rosa pristina nomine, nomina nuda tenemus

Δημήτρη καλά τα λες αλλά ξεχνάς ότι δεν είστε το μοναδικό Forum στο διαδίκτυο για το Linux-Sidux σε άλλα Forum υπάρχει κίνηση και προφανώς ο άλλος βλέποντας να με στέλνεις το παραπάνω μήνυμα του κόβεις την φόρα πάντως είσαι καλοδεχούμενος το φόρουμ έχει φτιαχτεί και μπορείς να γραφτείς η βοήθεια σου θα μας είναι πολύτιμη .

===================

http://sidux-gr.blogspot.com/

http://sidux-gr.forumc.biz/portal.htm

===================

Τέσπα, την άποψη μου είπα, δεν πήγα να "κόψω την φόρα" κανενός. Μην τρελαθούμε κιόλας...

--Stat rosa pristina nomine, nomina nuda tenemus

Το ξέρω απλά μερικοί βρίσκουν διάφορες δικαιολογίες για να μην κάνουν αυτό που πρέπει με αποτέλεσμα να ψάχνουν για προφάσεις.

===================

http://sidux-gr.blogspot.com/

http://sidux-gr.forumc.biz/portal.htm

===================