KDEmod στο Arch-Προβλήματα & Απορίες

thanos | Κυρ, 06/01/2008 - 13:09 | 1' | 3

Παιδιά χ8ες το ανακάλυψα και λέω ωπ τι είναι αυτό.Περί τίνος πρόκειτε και τι διαφορές έχει από το κανονικό KDE ??? Το έχει δοκιμάσει κανείς,και από σταθερότητα κ.λπ πως πάει ???Πήγα μια βολτίτσα από το site τους δε λέω καλό φαίνεται,αλλά θέλω και μια γνώμη από κάποιον που το έχει δοκιμάσει,αν το έχει κάνει.

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

το kdemod χρησιμοποίησε το άφοβα, οι περισσότεροι χρήστες που έχουν kde στο arch το kdemod έχουν.
Απλά ακολούθα τις οδηγίες απεγκατάστασης που υπάρχουν στο site του kdemod για να βγάλεις τοπ επίσημο kde.
την καταχώριση του kdemod στο /etc/pacman.conf θα την βάλεις στην κορυφή των repos που έχεις καταχωρημένα για να έχει προτεραιότητα έναντι των επίσημων kde πακέτων.
Η διαφορά του kdemod έναντι του επίσημου kde είναι πως τα γιγάντιαία πακέτα του kde είναι σπασμένα σε μικρότερα ανθρώπινα πακέτα (όπως στο debian), υπάρχουν κάποια eyecandy patches. Επίσης το kdemod είναι ελαφρά πιο γρήγορο από το επίσημο kde
Βάλτο άφοβα

ArchLinux User

Τhx LinuxNeophyte.Το έβαλα,όμορφο φαίνεται και έχουν κάνει καλή δουλειά.Βέβαια το έβαλα περισσότερο από περιέργεια γιατί το Gnome δεν το αφήνω...Το καλό είναι ότι μερικές εφαρμογές πήραν style KDE-4 και από Gnome φαίνονται μαμάτα ;) .

Κατεβάστε το Happy Linux

Παιδιά το KDE 4.1 να το βάλω από το kdemod ή να το επιλέξω από το extra repo,αργότερα ??? Το έχει δοκιμάσει κανείς ??? Λογικά αν βάλω αυτό που έχουν στο testing το ίδιο δεν θα είναι με το αυτό στο extra την Τρίτη ???

edit:τελικά το έχουν βάλει και στο extra από σήμερα αλλά υπάρχει και η επιλογή του kdemod,ότι θέλετε μπορείτε να διαλέξετε :) .

--------------------
happy_linux_downloads