Δεν μπορώ να εγκαταστήσω σε κανέναν υπολογιστή - Help παιδιά.

greekbrit | Κυρ, 10/25/2009 - 23:29 | 2' | 3

Γεια χαρά σε όλους. Κατέβασα την έκδοση monomaxos office και προσπαθώ να την εγκαταστήσω μέσω wubi αλλά και με απευθείας εγκατάσταση από το DVD. Στην προσπαθεια να το εγκαταστήσω μέσω wubi τελειώνει την εγκατάσταση, επανεκκινώ τον υπολογιστή και μετά κολλάει ο έλεγχος των partition στο 100% και παγώνει ο υπολογιστής. Μέσω του live DVD, στην αρχή έχω "input not supported", μετά μπαίνει κανονικά, αλλά δεν ανοίγει καμία εφαρμογή, ούτε μπορώ να κάνω εγκατάσταση. Αν επιλέξω εγκατάσταση από το Live DVD απευθείας, το input not supported δεν φεύγει ποτέ.

 

Εϊμαι απελπισμένος, γιατί προσπαθώ να τα εγκαταστήσω σε νέο γραφείο, στο οποίο υπάρχουν 1 λάπτοπ (με Χ1400, είμαι εγώ που είχα και παλιά πρόβλημα) και 2 Celeron υπολογιστές (Plato PC). Αν δεν βρεθεί λύση, θα πρέπει να καταφύγω στα windows, και δεν το θέλουμε καθόλου. Αν μπορείτε βοηθείστε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Τονίζω ότι το ίδιο ακριβώς πρόβλημα συμβαίνει και στους 3 υπολογιστές, και έχω ήδη δοκιμάσει με άλλα 5 αντίγραφα (το έχω κατεβάσει συνολικά 5 φορές), ακολουθώντας τις οδηγίες του Μονομάχου).

Ευχαριστώ.

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Το πρόβλημα με τις κάρτες Χ1400 το έχω διασταυρώσει και εγώ σε όλες τις εκδόσεις που βασίζονται σε Ubuntu 8.10 (monomaxos3 - office κτλ). Δοκίμασε την εγκατάσταση της beta 4 (link) με την οποία έχεις σοβαρές πιθανότητες να σου παίζει κανονικά (ελέω του νέου xorg) με όλους τους πιθανούς τρόπους (wubi-live dvd κτλ) και αν σου πηγαίνει καλά και χωρίς προβλήματα ενημέρωσε ώστε να σου ετοιμάσω ένα metapackage για να προσθέσεις εύκολα τα λογισμικό που περιλαμβάνεται στην office έκδοση για να κάνεις τη δουλειά σου , καθώς η επόμενη office έκδοση θα αργήσει αρκετά γιατί έχουν μαζευτεί πολλά πράγματα να προστεθούν και θα πάρει καιρό να ετοιμαστεί !!!! 

www.monomaxos.gr

Είσαι άψογος. Θα τρέχει, όμως, η full beta 4 σε celeron με 256 μνήμη; Γι' αυτό προσπαθώ να εγκαταστήσω την office, θεωρώντας ότι είναι πιο ελαφριά. Στο γραφείο δεν θα υπάρχουν καν windows και είναι επιλογή μας όλοι οι υπολογιστές να τρέχουν το Μονομάχο. Μόνο να καταφέρουμε να την εγκαταστήσουμε, γιατί χτες πάλι αφιερώσαμε όλη την ημέρα μας σ' αυτό χωρίς αποτέλεσμα. Και κάτι άλλο. Να βάλω beta για κανονική χρήση; Με προβληματίζει αυτό.

 

 

 

 

Δεν θα έχει πρόβλημα (ειδικά αν απενεργοποιήσεις και το compiz) απλά θα σου πάρει αρκετό χρόνο στην εγκατάσταση. Σε εγκατεστημένη μορφή θέλει περίπου 150ΜΒ RAM όπως την έχω δει μέχρι τώρα. Βεβαιώσου ότι σου δουλεύει εσύ και δεν σε ταλαιπωρεί η κάρτα γραφικών και θα δεις πως θα το κάνουμε ... ( μην σε ανησυχεί το beta της έκδοσης προς το παρόν , αφού ότι έχει αναφερθεί μέχρι τώρα έιναι ή ασήμαντο ή αφορά την αισθητική άποψη και μόνο).

www.monomaxos.gr