Περι Google

Constantinos | Κυρ, 01/13/2008 - 23:19 | 3' | 1

Eιναι γεγονος οτι η Google ειναι η πρωτη εταιρεια στα παγκοσμια χρονικα με τοσο δυναμικη ('επιθετικη' στη γλωσσα της αγορας) πολιτικη στην επεκταση της εταιρειας. Για σκεφτειτε οτι εδω & εναμισυ, ισως & παραπανω, σχεδον καθε 15 ημερες υπαρχει & μια σημαντικη ειδηση σχετικα με το Google. (εξαγορες, προσληψεις, μετρησεις, λογοκρισιες, ασφαλεια,κλπ...κλπ...) Τι εκανε τωρα η Google? : Διαβαστε: (πηγη:in.gr)

'         &nbsp ;  

Σαν Φρανσίσκο


     

Η ηγετική δύναμη στη μηχανή αναζήτησης και τη διαχείριση διαφήμισης στο Διαδίκτυο Google Inc κάνει τη μεγαλύτερη εξαγορά στην ιστορία της αποκτώντας έναντι 3,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε ρευστό την online διαφημιστική εταιρεία DoubleClick.

Το κόστος αγοράς είναι σχεδόν διπλάσιο της συμφωνίας των 1,76 δισεκατ. δολαρίων για την υπηρεσία ανταλλαγής βίντεο YouTube στα τέλη του περασμένου έτους.

Η συμφωνία για την εξαγορά της DoubleClick ανακοινώθηκε μετά το κλείσιμο των αγορών την Παρασκευή. Τα διοικητικά συμβούλια των δύο εταιρειών έχουν ήδη εγκρίνει την εξαγορά, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2007.

Για την Google η εξαγορά είναι ένα ακόμη βήμα προς το μετασχηματισμό της από μηχανή αναζήτησης σε διαφημιστική δύναμη.

Η DoubleClick, που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, είχε αποτελέσει στόχο σκληρού πολέμου προσφορών μεταξύ της Microsoft και της Google.'

Tι συμβαινει λοιπον με την Google?? Κακα τα ψεματα η Google ειναι κατεστημενο (μονοπωλιο???) σε ολα (μηχανη αναζητησης- web2-desktop, κλπ...) Μη ξεχναμε λιγους μηνες πριν την εξαγορα (και) του u-tube. Ακομα & την φρεσκοτατη ειδηση σχετικα με το gooole phone.... & σιγουρα επονται & αλλα, ιδιαιτερα μετα τον διπλασιασμο (σε ενα χρονο) του προσωπικου της!!! Που θα οδηγησουν ολα αυτα? γιατι δε πιστευω να αμφιβαλει κανεις οτι η Google κατι εχει ...κατα νου...!!constantinos2007-4-18 17:3:19

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Αμα φτάσαμε και στα ψαχτήρι για πορνό, να δω τι ακόμα μας περιμένει...