Εξελληνισμός του EPESI CRM στην νέα έκδοση 1.6.0

dimitris | Τετ, 08/06/2014 - 16:42 | 2' | 1

Ένα από τα καλύτερα προγράμματα ανοικτού κώδικα το epesi crm μεταφράστηκε πλήρως και μάλιστα στη νέα έκδοση 1.6.0 από τους σπουδαστές του I.ΙΕΚ D.O.M.I.. O Εξελληνισμός του EPESI CRM πραγματοποιήθηκε από τους σπουδαστές Πληροφορικής  του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I., Ιωάννη Χρυσανθακόπουλο, Δημήτριο Φωτεινόπουλο και Δημήτριο Οικονόμου, υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση των καθηγητών του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I.  Κωνσταντίνου Νέμτζα και Ιωάννη Μουρελάτου.

Μπορείτε να το κατεβάσετε και να το δοκιμάσετε σε κάποιο server κατά προτίμηση linux. Το πρόγραμμα αυτό στην ουσία είναι μία cloud access. Χωρίς κάποιος να έχει γνώσεις προγραμματισμού μπορεί να δημιουργήσει πίνακες ή πεδία μέσα από cloud περιβάλλον και να διαμορφώσει το πρόγραμμα όπως αυτός θέλει.

Αν πάλι κάποιος θέλει επιπλέον δυνατότητες  από το πρόγραμμα μπορεί να κατεβάσει και να ενσωματώσει δωρεάν πολλά modules που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο, αυξάνοντας τις δυνατότητες του προγράμματος.

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα: http://sourceforge.net/projects/epesi

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι από τα καλύτερα προγράμματα ανοικτού κώδικα και θα φανεί χρήσιμο σε πολλές επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Από εμάς, ένα μπράβο στους καθηγητές και τα παιδιά του ΙΕΚ DOMI!

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Βασικά το είδα σαν πακέτο ! Καλή η προσπάθεια αλλά λείπου πολλλα για να γίνει και ανταγωνιστικίο πακέτο άλλων ελευθερων πακέτων ! Π.χ Dolibarr ! Βέβαια το dolibarr δεν είναι crm αλλά erp κυρίως αλλά έχει και πάρα πολλα στοιχεία crm !