Flashtool ERROR

DimitrisV Channel | Κυρ, 06/22/2014 - 21:59 | 1' | 8

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα!!

Έβαλα LinuxMint 17 σε όλους τους υπολογιστές μου  & έπρεπε να flashάρω μια ROM στο Xperia M μου ( c1905) Εγκατάστησα το Flashtool στο Mint μου,βάζω σε flash mode του phone μου & πάνω που πάει να ξεκινήσει η διαδικασία που βγάζει με κόκκινα γράμματα το μύνημα που βλέπεται στην εικόνα! Τι κάνω με αυτό :/


 

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

δοκιασε να το τρεξει ως admin (με το su). ισως διορθωθει το προβλημα.
 

Η rom δεν είναι έγκυρη μάλλον, δοκίμασε να την ξανακατεβάσεις (δεν το ξέρω σίγουρα, απλώς το προτείνω μήπως βοηθήσει).

τωρα που ειδα την εικονα καλυτερα, βλεπω οτι η λειτουργια του flashing εχει αποτυχει και ακυρωνετε προς αποφυγη προβληματος.

Μπορει το αρχειο της rom να ειναι κατεστραμενο ή ασύμβατο με την συσκευή. Δοκίμασε να κατεβάσεις το αρχείο ξανά. Αν εχεις και αλλη διανομη linux εγκατεστημενη, δοκιμασε απο εκει.
 

Αν εχεις το ubuntu 14.04 εγκατεστημενο, δοκιμασε απο εκει. Αν τα κατεφερεις απο εκει δεν θα εχεις προβλημα με το mint, αφου βασιζονται σε ιδιες βασεις.
 

Ίσως έχει πρόβλημα η ROM ! Τέλως πάντων ευχαριστώ για την βοήθια :) Ποιό Ubuntu ,αυτό που του πατάς ένα κουμπάκι και από την συγκίνηση λυποθυμάει :Ρ ?
 

"παραμετροποιηση. ο στοχος του ubuntu"

μπορεις να αλλαξεις 2 θεματα, ασπρο και μαυρο δηλαδη, να κρυβεις τα εικονιδια του εκκινητη και να αλλαζεις μεγεθος. αυτα ειναι ολα....

Δημήτρης Β.]

MATE : Αλλάζεις ότι θες & όπως το θες ;)

 

σωστος!