Batubuntu

batcave1 | Δευ, 06/09/2014 - 19:49 | 1' | 13

Το batubuntu είναι μια διανομή linux η οποία βασίζεται στο ubuntu. Έχει προεγκατεστημένο το Google Chrome για να βλέπετε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, το Adobe Flash για να βλέπετε διάφορα πράγματα από το διαδίκτυο και το k3b για να για γράφετε αρχεία σε δίσκους CD.

Επίσης το batubuntu περιλαμβάνει το πολύ αγαπημένο περιβάλλον εργασίας του GNOME 2.

Εικόνα:

Κατεβάστε το στο http://mdasite.page.tl/Batubuntu.htm.

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

η ιδέα με τα games προεγκατεστημένα δεν ειναι και ασχημη... καθησα και έλιωσα λίγο! θα ηθελα να δω και κανένα game με τον tux. :)

κάποια αρνητικα είναι οτι χρησιμοποιησες παλια εκδοση του ubuntu με αποτέλεσμα να εχεις παλιο πυρήνα και πολυ παλια προγράμματα.  Σου προτείνω την επόμενη φορα να χρησιμοποιήσεις το ubuntu-14.04 για να εχεις εναν πιο ενημερωμένο kernel, για νέο hardware, και μια μακρα υποστήριξη. 

Καλή δυναμη για το νεο σου iso, με λιγο ψαξιμο θα καταφερεις πολλα πραγματα. wink

 

 

 

αν θες νεοτερο software (grub 2, ext4 support κτλ) δοκιμασε το elubuntu από το http://preciseproducts.blogspot.gr/p/elubuntu-is-operating-system-based-on.html που εχω φτιαξει εγω ο ιδιος. Το elubuntu περιέχει οσα παιχνιδια εχει το batubuntu και ακομη περισσοτερα (αλλα δεν εχει flash απο προεπιλογη...)

επισης στο preciseproducts.blogspot.com μπορεις να βρεις και αλλα πραγματα που εχω φιταξει

Haris PC]Το elubuntu περιέχει οσα παιχνιδια εχει το batubuntu και ακομη περισσοτερα (αλλα δεν εχει flash απο προεπιλογη...)

Ίσως μια ιδέα για μελλοντική έκδοση; wink

kost2s]

ειμαι σίγουρος για αυτο!

ΤΟ BATUBUNTU ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ KOSTA

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ  ΚΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΕΚΓΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΕΥΚΟΛΙΝΕΙ

Οδηγος εγκατάστασης του batubuntu

Καλώς ορίσατε στην βοήθεια εγκατάστασης του batubuntu. Για να το εγκαταστήστε ακολουθήστε τα παρακάτω.
1. Γράψτε το iso σε ένα DVD και ξεκινήστε τον υπολογιστή σας από εκεί (κατεβάζετε από το: http://drive.google.com/file/d/0B8CEHj0KDVhGbGNvaFBfeHZaRjQ/edit?usp=sharing)
2. Πατάτε enter.
3. Περιμένετε (μπορεί να χρειαστεί μερική ώρα...)
4. Ακολουθείτε την εγκατάσταση (για περισσότερες πληροφορίες εγκατάστασης, μπείτε στο http://www.linuxinsider.gr/forum/9121/odigos-egkatastasis-toy-ubuntu-1404-lts) (η εγκατάσταση του είναι ίδια με αυτή του ubuntu) (για να αρχίσει η εγκατάσταση κάνετε διπλό κλικ στο install)
5. Kάνετε επανεκκίνηση τoυ υπoλoγιστή σας πατώντας restart now. Έπειτα, πατάτε παίρνετε τον δίσκο από τον υπολογιστή σας και πατάτε enter.
6. Όταν ξεκινήσουν τα batubuntu, γράψτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό που βάλατε στην εγκατάσταση
7. Καλώς ορίσατε! Καλή διασκέδαση με το batubuntu