BZFlag: Ενα online multiplayer παιχνίδι με tanks

dimitris | Πέμ, 08/22/2013 - 08:44 | 3' | 1

Το BZFlag είναι ένα από τα πιο γνωστά παιχνίδια του ανοικτού λογισμικού - αναμιγνύει στοιχεία στρατηγικής και αρματομαχίες με πολύ καλή γκάμα όπλων. Το παιχνίδι είναι multiplayer και παίζεται σε αρένες που φιλοξενούνται σε servers σε όλο το Internet. Εκεί οι παίκτες μπορούν να συμμετάσχουν στην δράση, συλλέγοντας σημαίες και πόντους σε δοξασμένες μάχες.

Για την εγκατάσταση του BZFlag συνήθως δεν χρειάζεται παρά ένα κλικ στο Κέντρο Λογισμικού της διανομής σας, καθώς το παιχνίδι περιλαμβάνεται στα αποθετήρια των περισσότερων διανομών. Σε κάθε περίπτωση ρίξτε μια ματιά στο πολύ καλό Wiki εδώ για τα πρώτα σας βήματα στο παιχνίδι.

Ευτυχώς, μπορείτε να παίξετε το BZFlag ακόμα και με μηχανήματα χαμηλών προδιαγραφών, καθώς υπάρχουν δεκάδες ρυθμίσεις διαθέσιμες για την βελτίωση του frame rate.

Στην ουσία στο BZFlag κινείστε μέσα σε μία αρένα, συλλέγοντας σημαίες για την ενίσχυση του άρματος μάχης σας, καταστρέφοντας άλλους παίκτες στην πορεία. Υπάρχουν επίσης και άλλες παραλλαγές όπως παιχνίδια βασισμένα σε ομάδες, κλπ.

Στα εξαιρετικά συν του παιχνιδιού είναι το replay για την καταγραφή σκηνών, η διαγραφή παίκτη μετά από... δημοκρατική ψηφοφορία, η μεγάλη ποικιλία από power-ups (π.χ. πέταγμα και πυροβολισμοί σε ριπές), εναλλαγές καιρού και εδάφους συμπεριλαμβανομένου χιονιού και νερού.

 Σε γενικές γραμμές, εάν σας αρέσει το ξέγνοιαστο online παιχνίδι και δεν έχετε δει ακόμα το BZFlag, δοκιμάστε το - οι αναβαθμίσεις και οι προσθήκες δίνουν περισσότερες προκλήσεις ενώ η ποικιλία των αρένων και των servers σημαίνει πως πάντοτε θα υπάρχει κάτι νέο να δοκιμάσετε.

Δείτε περισσότερα εδώ:

www.bzflag.org

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: 5 (ψήφοι: 1)

Σχόλια