Ανεβαίνει κλάση η Intel

lucinos | Πέμ, 08/08/2013 - 19:21 | 2' | 2

Σε προηγούμενο ιστολόγημα είχα αναφέρει το πρόβλημα τών οδηγών στις κάρτες γραφικών καθώς δυστυχώς οι NVidia και ATI εκδίδουν κλειστούς οδηγούς για τις κάρτες τους. Πιστεύω ότι οι ανοικτοί οδηγοί είναι η μόνη πραγματική λύση για το λίνουξ.

Η intel εκδίδει σε αρκετά μοντέλα της ανοικτούς οδηγούς αλλά δυστυχώς οι επιδόσεις της υπολείπονται (σημαντικό κυρίως για τα παιχνίδια). Φαίνεται όμως ότι από φέτος αρχίζει να πιάνει αρκετά καλές επιδόσεις.

Το νέο μοντέλο είναι η Intel Iris Pro Graphics 5200 και στην παραπάνω κατάταξη πλασάρεται στην δεύτερη κλάσση. Ενδεικτικά η HD 4000 βρίσκεται στην τρίτη κλάσση, η HD 3000 στην τέταρτη και η HD 2000 στην πέμπτη σε σύνολο έξι κλάσσεων. Μιλάμε πάντα για κάρτες γραφικών που στοχεύουν σε φορητούς. Η System76 ενσωμάτωσε την συγκεκριμένη APU σε ένα λάπτοπ 14 ιντσών και βάρους 1.72 κιλών αξίας κοντά 1000 δολλαρίων. Δείτε Galago UltraPro

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Ακόμα δεν έχω καταλάβει το σύστημα. Πότε εμφανίζεται ένα ιστολόγημα; Στο σκορ πλέον αναφέρει Approved αλλά το άρθρο δεν εμφανίζεται πουθενά, ούτε καν στο προσωπικό μου ιστολόγιο.

Εχεις δίκιο, το είχε πιάσει το antispam σύστημα επειδή είχε 2 links σε ξένα sites - ποιος ξέρει κάποιο από αυτά ίσως να είναι/ήταν σε κάποια λιστα spamming.
Οποτε έχεις τέτοιο πρόβλημα, απλά στέλνε μου ένα PM.