To Football Manager 14 στο Linux

dsyrmalis | Τρί, 05/28/2013 - 14:58 | 3' | 3

To Football Manager είναι ένα απο τα πιο δημοφιλή παιχνίδια προσομοίωσης μάνατζεντ ποδοσφαιρικών ομάδων. Ο παίκτης αναλαμβάνει μια ομάδα μεταξύ πολλών πρωταθλημάτων, ακόμα και του ελληνικού ή και τοπικών και καλείται να τη φτάσει στην κορυφή. Στα καθήκοντα του παίκτη περιλαμβάνονται ζητήματα που ξεκινούν απο τις μεταγραφές της ομάδας και φθάνουν μέχρι το σύστημα με το οποίο θα παίξει σε κάθε αγώνα. Το FM αναπτύσσεται απο την Sports Interactive και για τη διάθεση του είναι υπεύθυνη η γνωστή εταιρεία Sega.

Το FM απασχολεί εκατομμύρια ποδοσφαιρόφιλους ανα τον κόσμο και ακόμα και οι επαγγελματικές ομάδες χρησιμοποιούν τη βάση δεδομένων του για την ανακάλυψη ταλέντων, το scouting κλπ. Το ευχάριστο νέο είναι πως το επερχόμενο Football Manager 14 θα είναι διαθέσιμο και στους φίλους του Linux. Η κυκλοφορία του αναμένεται το Νοέμβριο αυτού του έτους. Η διανομή που θα υποστηρίζεται επίσημα είναι το Ubuntu 12.04 LTS. Την ανακοίνωση έκανε ο Miles Jacobson της Sports Interactive απο τον [url=https://www.facebook.com/miles.jacobson/posts/10151675889381948]προσωπι… του λογαριασμό στο Facebook. [/url]Να σημειώσουμε πως δεν θα υπάρχουν ξεχωριστές έκδοσεις αλλά με την αγορά του θα καλύπτονται και οι χρήστες των Linux όσο και των Windows και Mac OS X. Όπως ίσως ήδη πολλοί υποψιάζεστε πίσω και απο αυτή την εξέλιξη βρίσκεται το Steam. Ένας ακόμα λιγότερο λόγος για "παράθυρα" λοιπόν.

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

1. Είναι το παιχνίδι "βρικόλακας" των μαθητών μου !!
Παίζουν συνέχεια με αυτό, δε γράφουν καλά, και μετά κατηγορούν εμένα !
2. Είναι το παιχνίδι βρικόλακας για το linux ....
Παλιά έλεγα σε μαθητή μου .....
- Νικολάκη έχω βάλει linux, που δεν κολάει ιούς, είναι δωρεάν ... μπλά μπλά ...
Θες να σε μυήσω σε αυτό ??
Και η απάντηση του Νικολάκη ....
- Θα μπορώ να παίζω manager ????
Επιτέλους, τώρα πια το manager και στο linux !!!! Καλώς όρισε !!!

Είναι καλό πάντως που μια ακόμη εταιρία με ένα παιχνίδι τιμά το linux...
Εγώ πάντως δηλώνω [color=#0000ff]The Elder Scrolls-Skyrim[/color], και σκοπεύω να προτείνω δημοσίως στη Βethesda (μέσω του site), να γράψει το "[color=#0000ff]The Elder Scrolls online[/color]" για linux....
Αν θελήσουν να μας τιμήσουν, πραγματικά πολύς κόσμος θα βάλει linux (σκέψου την εμβέλεια του θέματος λόγω ότι είναι online)!!!