Ο firefox κλεινει αυτοματα.

nupogodi | Κυρ, 04/28/2013 - 07:56 | 2' | 8

Καλημερα σε ολους τους φιλους.
Χρησιμοποιω το puppel linux 5.2 απο το cd χωρις να το εχω εγκαταστησει και σε ολες τις σελιδες σε ακαθοριστες στιγμες ο firefox κλεινει αυτοματα και ενιοτε κρασσαρει ολο το συστημα και δεν μπορω να κανω τιποτα για να το ξεμπλοκαρω παρα μονο παταω το reset και κανω επανεκκινηση.
Αυτο που κανω ειναι να ανοιγω το firefox απο την κονσολα και οταν κλεινει αυτοματα ο firefox λαμβανω το μυνημα
"Running global cleanup code from study base classes killed".
Επισης οταν ανοιγω τον firefox απο την κονσολα και τον κλεινω κανονικα απο μονος μου λαμβανω παλι το παραπανω μηνυμα χωρις το killed.
Με μια αναζητηση στο google με βαση αυτο το μυνημα ειδα οτι προκειται για bug του firefox.
Υπαρχει καποιος φιλος που με απλα λογια μπορει να μου πει τι να κανω γιατι ειμαι ασχετος με το λινουξ?
Ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια βοηθεια.

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

αν είναι κάποιο bug του Firefox δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Δοκίμασε κάποιο άλλο live-cd μιάς άλλης διανομής με την τελευταία έκδοση του Firefox , για να μην έχεις πρόβλημα. Απλό δεν είναι ? Προτείνω Ubuntu-13.04-GNOME 3 official release ή Scientific Linux 6.4-Live-cd ή Manjaro-0.8.5-openbox ή Cinnarch ή openSuse-12.3-Gnome 3-live. Η ακόμα και το archpup-live με το ίδιο περιβάλλον , που βασίζεται στο arch.

Σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα θα ηθελα να μεινω στο puppel γιατι ειναι πολυ φιλικο προς το χρηστη.Αυτο που κανω ειναι να αναβαθμιζω το firefox με κλικ στο Βοηθεια--->Περι firefox αλλα το προβλημα εξακολουθει.Μηπως να δοκιμασω με αλλο browser?Ξερει καποιος φιλος?

ok , εντάξει. Τότε έχεις τις εξής επιλογές. Slax-live 7.0.8 ή Porteus-live ή Slackel-openbox-3 , όλα βασισμένα στο slackware , όπως και το puppel. Η το archpup με ακριβώς την ίδια χρηστικότητα και παρόμοιο περιβάλλον , βασισμένο στο arch. Καλό πάντως είναι να μην ''κολλάς'' σε ένα live παρά να δοκιμάζεις συνέχεια ό,τι πιό σύγχρονο κυκλοφορεί κάθε μέρα από το LINUX. Οταν αποκτήσεις κάποια εμπειρία στο Linux , θα συμφωνήσεις με τα παραπάνω. Κράτα και το puppel στην αρχή , αφού το γνωρίζεις καλύτερα , αλλά για τον browser υπάρχει πρόβλημα. Δοκίμασε τον dilo ή τον seamonkey ή τον opera.

Σε ευχαριστω για την απαντηση προς το παρον δεν εχω διαθεσιμα cd για να γραψω τις διανομες που μου προτεινεις οποτε θα δοκιμασω με τον browser chromium που υπαρχει στο puppel και θα τον εγκαταστησω σκεφτομαι μαλιστα να εγκαταστησω σε σκληρο με την βοηθεια των φιλων κατι απο ολα αυτα που μου προτεινεις η το puppel για καλυτερη λειτουργικοτητα.Ωστοσο για αυτο θα ανοιξω θεμα στο φορουμ την καταλληλη στιγμη.το θεμα ειναι οτι ορισμενες διανομες δεν υποστηριζονται απο το φορουμ κι γι αυτο μενω στο puppel εκτος κι αν καπου αλλου μπορω να εκθεσω το προβλημα μου αν αυτο υπαρξει. Να εισαι καλα

Για να δοκιμάσεις διανομές μπορεις να φτιαξεις και liveUSB με την βοηθεια του Unetbootin

Download link : unetbootin.sourceforge.net/

Ειναι διαθεσιμο για Linux,Mac & παραθυρα

Download link : unetbootin.sourceforge.net/

Ειναι διαθεσιμο για Linux,Mac & παραθυρα

Σε ευχαριστω για τις απαντησεις η προταση σου ειναι πολυ ενδιαφερουσα και για το xubuntu linux που το σκεφτομαι σαν ενδεχομενο εκτος απο το puppel ειναι πολυ καλη ιδεα να φτιαξω ενα εκκινησημο live usb.Σορυ που αργησα να απαντησω γιατι για αυτες τις μερες ειχε χαλασει το τροφοδοτικο του παλιου πισι μου και το αλλαξα.Να εισαι καλα.