προβλημα με devede ( λύθηκε)

nmandoulidis | Δευ, 10/01/2012 - 11:18 | 1' | 5

Μετα απο αναβαθμιση σε ubuntu 12.04, to devede  αποσυγχρονιζει τους υποτιτλους. Τι μπορει να φταιει;
Εκανα απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση αλλα τα ιδια. Οι υποτιτλοι αλλοτε προηγουνται και αλλοτε επονται. Σημειωτεον οτι τους εχω συγχρονισει προηγουμενως χρησιμοποιοντας το Gnome Subtitles.

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

 με το vlc  ή  totem  παιζουν κανονικα ? θελω να πω πριν να το   επεξεργαστεις με το devede  παίζουν κανονικα, ενω μετα απο χρηση του  devede   "ξεκουρδίζονται ? ( ξεχρονίζονται ? Undecided)

Ναι ετσι ακριβως γίνεται. Οι υποτιτλοι ηταν συγχρονισμενοι σε ολη τους την εκταση και επαιζαν κανονικα με vlc. Αφου ειδα το εργο ετσι, αποφασισα να το γραψω σε dvd. Τοτε ειδα οτι το devede τους αποσυγχρονισε. Το απεγκατεστησα και το ξαναεγκατεστησα (το devede) αλλα και παλι τα ιδια. Το ιδιο μου εκανε και με αλλη ταινια.

Πρωτα απ' ολα ριξε μια ματια εδω Δημιουργία Ταινίας DVD (για dvd player) με το devede και δες μηπως κανεις κατι λαθος στις ρυθμισεις.
Παρομοιο προβλημα ειδα οτι εχουν και αλλοι χρηστες https://groups.google.com/forum/?fromgroups=#!topic/devede-forum/i11Ono_1qa0
Αν θελεις μπορεις να δοκιμασεις με τη νεοτερη εκδοση,

http://i.imgur.com/v4ZNcl.jpg

και να δεις αν εχει διορθωθει το προβλημα που εχεις https://github.com/rastersoft/Devede.
Για τον τροπο εγκαταστασης, αν δεν γνωριζεις δες εδω https://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=24&t=9719&p=208292#p208292 με την μονη διαφορα, αλλαξε το συνδεσμο https://github.com/devede/Devede.git απο την πρωτη εντολη με αυτο https://github.com/rastersoft/Devede.git
Αν εχεις και παλι το ιδιο προβλημα, καλο ειναι να ποσταρεις και εσυ στο forum του devede για να διορθωθει στα επομενα update.

Υ.Γ.
Για να κανεις τη δοκιμη,
δεν χρειαζεται να γραφεις το τελικο iso σε dvd, αρκει απλα να το ανοιγεις με καποιον player. Tongue out

Ευχαριστω παιδια για την βοηθεια σας. Τελικα ηταν το framerate το οποιο εφταιγε. Δεν το εβαζα στη σωστη επιλογη. Τωρα λυθηκε το θεμα.

να πω απλά ότι το frame rate καλό είναι ή στα 25fps ή στο original γιατί αλλοιώς..........Wink