2 τευχη πισω!!!!!!!!!

otttx33 | Κυρ, 09/23/2012 - 11:13 | 1' | 13

Καλημερα και καλη εβδομαδα. Ειναι κατανοητο να κυκλοφορει το περιοδικο στην Αθηνα, πιο μπροστα και το υπολοιπο των τευχων στην Θεσσαλονικη και την υπολοιπη Ελλαδα,  να και δεν νομιζω οτι αρεσει σε κανεναν. Παρολα αυτα ειναι αδιανοητο να εχετε το τευχος 9 στο site του περιοδικου και στην Θεσσαλονικη να εχουμε στα χερια μας το 7! Αφηνω τα υπολοιπα στην κριση σας

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

αυτα προφανως αφηνονται μηπως το χρειαστεί ή το βρει ( τα αρθρα του καποιος  ). Ωστόσο μμπορεί καποιος να  γινει συνδρομητης , ( εαν εχει την δυνατοτητα να καταβάλλει εξ ολοκλήρου το ποσο της ετησιας συνδρομης και να απαλλαγεί απο την ταλαιπππωρια ή την  αναμονη) . Αν θες παρε ενα τηλεφωνο στην δ/νση και δωσε το "στίγμα "  για να δουνε τι μπορει να γινει..

Αυτό που ισχυρίζεται ο otttx33 ότι δήθεν είναι το τεύχος 7 στην περιφέρεια δεν μπορεί να συμβαίνει σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση. Εφόσον κυκλοφορεί ακόμα το τεύχος 9 στην Αθήνα, στην περιφέρεια βρίσκεται το τεύχος 8. Στις 3 Οκτωβρίου κυκλοφορεί στην Αθήνα το τεύχος 10 και τότε το 9 θα πάει στην περιφέρεια, ενώ το 8 θα αποσυρθεί πλήρως.

Φίλε otttx33 σου προτείνω να ψάξεις λίγο καλύτερα ή να πάρεις τηλέφωνο στο 210 9238672 στο Τμήμα Κυκλοφορίας να τους πεις σε ποιο μέρος βρήκες ακόμα το τεύχος 7.

Επειδή αυτά είναι γνωστά και χιλιοειπωμένα, αντί να ανοίγεις νέο post δημιουργώντας άσκοπα (;) αρνητικές εντυπώσεις, μπορείς -αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις το περιοδικό- να επιλέξεις μία εκ των δύο εναλλακτικών λύσεων που έχουμε δώσει:

α) να κάνεις συνδρομή και σου έρχεται το περιοδικό με courier στην πόρτα σου.

β) να το αγοράσεις online. Mπορείς να αγοράσεις τα τεύχη του περιοδικού στην ψηφιακή έκδοση τους σε μορφή PDF από εδώ.

Θα συμφωνήσω μόνο σε ένα πράγμα με τον otttx33: "Τα συμπεράσματα δικά σας", όντως...

Οντας συνδρομητης απο το πρωτο τευχος του linuxformat δεν νομιζω οτι θα ανοιγα topic αν δεν συναιβαινε κατι τετοιο. Παρολα αυτα για να ειμαι δικαιος σημερα μολις ηρθε το τευχος 9, αλλα το 8 δεν ηρθε, η τουλαχιστον δεν ηρθε δυτικα και κεντρο οπου κοιταζω συνεχως, για ειμαι πιο ακριβης.
(Δεν εχω χασει καποιο αλλο τευχος ως τωρα).
Την συνδρομη που ολοι και συνεχως προτεινεται δεν την σχολιαζω γιατι ειναι καθαρα προσωπικο θεμα και εξαρταται απο τα οικονομικα, τις δυνατοτητες και τις υποχρεωσεις του καθενος.

otttx33]Παρολα αυτα για να ειμαι δικαιος σημερα μολις ηρθε το τευχος 9, αλλα το 8 δεν ηρθε, η τουλαχιστον δεν ηρθε δυτικα και κεντρο οπου κοιταζω συνεχως, για ειμαι πιο ακριβης.

OK, άρα τέλος καλό όλα καλά :)

otttx33]

Την συνδρομη που ολοι και συνεχως προτεινεται δεν την σχολιαζω γιατι ειναι καθαρα προσωπικο θεμα και εξαρταται απο τα οικονομικα, τις δυνατοτητες και τις υποχρεωσεις του καθενος.

Δυστυχώς είναι η μόνη λύση.

Το πρόβλημα με το να παίρνουμε στην επαρχία το προηγούμενο τεύχος δεν είναι καινούργιο. Λες και είμαστε αναγνώστες δύο ταχυτήτων. Η λύση της συνδρομής ακούγεται αναγκαστική. Γιατί για να διαβάσω το τελαυταίο τεύχος να πρέπει να προπληρώσω και να μην μπορώ να πάρω από το περίπτερο το περιοδικό μου;
Το τελευταίο τεύχος το αγόρασα σε ψηφιακή έκδοση. Να γνωρίζεται ότι για να διαβάσει κάποιος το τεύχος θα πρέπει να εγκαταστήσει το Adobe Digital Editions μέσω wine καθώς δεν υπάρχει κάτι ανάλογο για Linux. Ενημερωτικά η εγκατάσταση σε ubuntu 12.04  γίνεται χωρίς προβλήματα. Το αρχείο pdf που λαμβάνει κάποιος είναι DRM κωδικοποιημένο, επομένως το διαβάζει μόνο στον υπολογιστή που το κατέβασε.

mpsal]Το πρόβλημα με το να παίρνουμε στην επαρχία το προηγούμενο τεύχος δεν είναι καινούργιο. Λες και είμαστε αναγνώστες δύο ταχυτήτων. Η λύση της συνδρομής ακούγεται αναγκαστική. Γιατί για να διαβάσω το τελευταίο τεύχος να πρέπει να προπληρώσω και να μην μπορώ να πάρω από το περίπτερο το περιοδικό μου;

Γιατί δυστυχώς ΔΕΝ γίνεται διαφορετικά.

Παρακαλώ πολύ μην χρησιμοποιείς φράσεις του τύπου "αναγνώστες δύο ταχυτήτων", γιατί κάτι τέτοιο δεν ισχύει, δημιουργεί λάθος εντυπώσεις και ενοχλεί όλους εμάς που εργαζόμαστε για αυτό το περιοδικό. Δεν είναι σωστό να βάζεις ετικέτες διαχωρισμού (εμείς κι εσείς) για να περιγράψεις ένα γεγονός που οφείλεται σε ένα πολύ απλό πράγμα.

Ποιο πράγμα; Το έχουμε εξηγήσει δεκάδες φορές στο παρελθόν και θα το ξαναγράψω ακόμα μία:

Τα περιοδικά έχουν "τιράζ" (πέντε έξι δεκαέξι, τέλοσπάντων Χ χιλιάδες αντίτυπα). Για να πάει ένα περιοδικό σε όλη την Ελλάδα με μιας, πρέπει το τιράζ του να ειναι μίνιμουμ 20.000 αντίτυπα. Λες να πουλάει το περιοδικό μας 20.000 τεύχη; Δεν είμαστε καν 10.000 οι linuxάδες στην Ελλάδα... Επομένως δεν μπορούμε να έχουμε το απαιτούμενο διπλάσιο τιράζ απλώς και μόνο γιατί κάποιος θεωρεί ότι "ακούγεται αναγκαστικό" να κάνει συνδρομή.

Αν σε ενδιαφέρει τόσο το περιοδικό, γιατί να μην κάνεις συνδρομή να το βοηθήσεις; Αν δεν σε ενδιαφέρει τόσο, υπάρχει η ψηφιακή αγορά.

Δυστυχώς, το επαναλαμβάνω, δεν υπάρχει άλλη λύση.

mpsal]

Το τελευταίο τεύχος το αγόρασα σε ψηφιακή έκδοση. Να γνωρίζεται ότι για να διαβάσει κάποιος το τεύχος θα πρέπει να εγκαταστήσει το Adobe Digital Editions μέσω wine καθώς δεν υπάρχει κάτι ανάλογο για Linux. Ενημερωτικά η εγκατάσταση σε ubuntu 12.04  γίνεται χωρίς προβλήματα. Το αρχείο pdf που λαμβάνει κάποιος είναι DRM κωδικοποιημένο, επομένως το διαβάζει μόνο στον υπολογιστή που το κατέβασε.

Δυστυχώς, ούτε γι' αυτό μπορώ να κάνω κάτι. Είναι επιλογή της εκδοτικής το συγκεκριμένο σύστημα για όλα τα περιοδικά της. Θα ρωτήσω μήπως υπάρχει κάποια άλλη δυνατότητα ώστε τουλάχιστον να μπορείς να το διαβάσεις και στο tablet σου ή κάπου αλλού εφόσον το έχεις ήδη αγοράσει.

Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν. Έχω αγοράσει όλα τα τεύχη τόσο του Linuxinside όσο και του προηγούμενου LinuxFormat. Μέχρι τώρα δεν έχω κάνει ούτε ένα post στο forum, όχι γιατί δεν με ενδιαφέρει αλλά γιατί δεν έτυχε. Παρακολουθώ όμως αρκετές συζητήσεις. Στο συγκεκριμένο θέμα ανέφερα είδη ότι ξεκίνησα να αγοράζω την ψηφιακή έκδοση. Το ότι διαβάζεται με το συγκεκριμένο λογισμικό της adobe δεν με ενοχλεί (ίσως και να έπρεπε). Το ανέφερα για τους υπόλοιπους αναγνώστες για ενημέρωση. Επίσης το ότι στο συγκεκριμένο θέμα απαντάς εσύ Δημήτρη που είσαι και ο αρχισυντάκτης λέει κάτι. δεν χρειάζεται να απολογηθείς για την πολιτική της εταιρείας. Για μένα αυτή η πολιτική είναι λογική, όχι όμως και αρεστή, γιατί είναι  γεγονός ότι στην επαρχία αγοράζουμε το περιοδικό με δίμηνη καθυστέρηση. Το εμείς και το εσείς λοιπόν υπάρχει. Όπως προανέφερα δεν θα αντιπαρατεθώ σε ένα θέμα που δεν θα οδηγήσει κάπου. Εγώ το θέμα το έλυσα με την ψηφιακή έκδοση, αν και η χάρη του να ξεφυλίζεις το περιοδικό είναι άλλο πράγμα!

Θα συμφωνήσω μαζί σου mpsal. Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να απολογηθεί για το οτιδήποτε. ο Καθένας στο περιοδικό κάνει την δουλεία του και μάλλον την κάνει παραπάνω απο καταπληκτικά. Προφανώς είναι πολιτική της εταιρίας όπως αναφέρει ο Δημήτρης ειδικά αν τα τεύχη είναι τόσο λίγα σε σχέση με αυτά που θα ήθελε η εταιρία για να αποσταλούν παντου την ίδια μέρα. Ελπίζω στο μέλλον αυτο να αλλάξει διότι για να λεμε του στραβού το δίκιο και εδω στην κοζάνη ειμαστε 2 τεύχη πίσω...Ξανα τονίζω για αυτό δεν ευθύνεται κανένας προφανώς απο το προσωπικο του περιοδικού παρα μόνο η πολιτική της εταιρίας που κάνει την διανομή.....
Συνεχίστε την καλή δουλειά το περιοδικό το χρειαζόμαστε όσοι "παλεύουμε" μετα LinuxLaughing

Cannibal_Pulse]Θα συμφωνήσω μαζί σου mpsal. Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να απολογηθεί για το οτιδήποτε. ο Καθένας στο περιοδικό κάνει την δουλεία του και μάλλον την κάνει παραπάνω απο καταπληκτικά. Προφανώς είναι πολιτική της εταιρίας όπως αναφέρει ο Δημήτρης ειδικά αν τα τεύχη είναι τόσο λίγα σε σχέση με αυτά που θα ήθελε η εταιρία για να αποσταλούν παντου την ίδια μέρα. Ελπίζω στο μέλλον αυτο να αλλάξει διότι για να λεμε του στραβού το δίκιο και εδω στην κοζάνη ειμαστε 2 τεύχη πίσω...Ξανα τονίζω για αυτό δεν ευθύνεται κανένας προφανώς απο το προσωπικο του περιοδικού παρα μόνο η πολιτική της εταιρίας που κάνει την διανομή.....
Συνεχίστε την καλή δουλειά το περιοδικό το χρειαζόμαστε όσοι "παλεύουμε" μετα LinuxLaughing

Η σύμφωνα με το άρθρο του αρχισυντάκτη ΤΟ LinuxLaughing

Ενα πράγμα θέλω να πω  μόνο 

ΠΟΛΥ σαπίλα στον κόσμο των εφημερίδων και των περιοδικών.
Μιλάω από την εκτύπωση μεχρι τον καταναλωτή

Με το συμπάθειο κιολας  Cool

Να κάνω κι εγώ ένα σχόλιο πάνω στο θέμα. Επειδή ακριβώς υπάρχει αυτό το πρόβλημα με την διανομή αποφάσισα (στο προηγούμενο τεύχος) να το αγοράσω σε ψηφιακή μορφή. Αν και μ'αρέσει να έχω το "χαρτί" στο χέρι για διάβασμα (κυρίως το βράδυ όταν πέφτω στο κρεβάτι Tongue out), το cd δε μ'ενδιαφέρει γιατί ό,τι θέλω το κατεβάζω. Έτσι πετυχαίνω και χαμηλότερη τιμή (το είχα κάνει θέμα παλαιότερα). Έχω όμως ένα πρόβλημα με αυτό: Ο reader (τώρα δεν τον θυμάμαι) που χρειάζεται για να μπορώ να διαβάσω το e-book είναι μόνο για windows! Εκτός κι αν υπάρχει το αντίστοιχο σε linux και δεν το πρόσεξα. Ισχύει αυτό που λέω;

Λιγο πιο πανω εχει ερωτηθει ξανα αυτο που λες - και εχει απαντηθει απο τον Δημητρη.

herco]Λιγο πιο πανω εχει ερωτηθει ξανα αυτο που λες - και εχει απαντηθει απο τον Δημητρη.

Oops! Sorry guys! Διάβασα μέχρι ένα σημείο τις απαντήσεις και μετά απάντησα. Αυτό είναι που λένε:"Όποιος βιάζεται σκοντάφτει"! Foot in mouth

 

EDIT: Χθες εγκατέστησα το Adobe Digital Editions μέσω wine στο linux. Όλα μια χαρά, οπότε κι εγώ δεν έχω πρόβλημα πλέον Smile

 

EDIT (new): Πήγα να αγοράσω το περιοδικό στην ψηφιακή μορφή και βλέπω ότι το τρέχον τεύχος είναι το 9 και όχι το 10! Κάνω κάτι λάθος;