Minitube - YouΤube, χωρίς browser; Γίνεται...

vagrale13 | Σάβ, 07/23/2011 - 01:33 | 3' | 6

Το Minitube δίνει τη δυνατότητα να αναπαραγάγετε τα βίντεο της γνωστής ιστοσελίδας YouΤube, χωρίς να είστε στον Firefox και χωρίς το γνωστό flash player της Adobe. Φυσικά, η εφαρμογή και ο δημιουργός της δεν έχουν καμία σχέση με το ίδιο το YouTube.



Η χρήση του είναι πολύ απλή. Πληκτρολογείστε το όνομα-κλειδί για την ονομασία των βίντεο, που θέλετε να αναπαραγάγετε και αυτόματα, θα δείτε τη λίστα με τα βίντεο (αριστερά).
Πολλοί θα αναρωτηθείτε, γιατί να μπείτε στη διαδικασία να χρησιμοποιήσετε μία τέτοια εφαρμογή, από τη στιγμή που το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, σχεδόν, με κάποιον περιηγητή Διαδικτύου.
Τα πλεονεκτήματα που έχει το Minitube είναι αρκετά, όμως, για να αλλάξετε γνώμη. Καταρχήν, λόγω της μη χρησιμοποίησης flash, καταναλώνει ελάχιστους πόρους του συστήματος. Μπορεί να αναπαραγάγει βίντεο σε πολύ υψηλή ποιότητα (HD 1080p) και επιτρέπει να κατεβάσετε όποιο βίντεο θέλετε, εύκολα και απλά, σε υψηλή ποιότητα, ενώ τα εξαγόμενα αρχεία θα είναι σε μορφή MPEG4.
Διαθέτει και όλες τις βασικές επιλογές, όπως να ταξινομήσετε τη λίστα σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα βίντεο, με τις περισσότερες εμφανίσεις κ.λπ. Υπάρχει η επιλογή να ανοίξετε το βίντεο που αναπαράγατε απευθείας στη σελίδα, να κάνετε αντιγραφή του συνδέσμου από το βίντεο και πολλές ακόμη επιλογές!
Κάτι ίσως που δεν θα σας αρέσει, είναι η εμφάνιση της εφαρμογής, που είναι κάπως απλοϊκή. Ίσως με μία καλύτερη εμφάνιση, το Minitube να τραβούσε ακόμη περισσότερο τα βλέμματα πάνω του!

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

καλο το minitube πανω απο ολα γλιτωνεις το flash αλλα στο11.10 με πεταει χωρις λογο.

athmout]καλο το minitube πανω απο ολα γλιτωνεις το flash αλλα στο11.10 με πεταει χωρις λογο.

Τι εννοεις "σε πεταει χωρις λογο" ?

Ανοιξε την εφαρμογη απο τερματικο, και ποσταρε το αποτελεσμα που θα βγαλει μολις κλεισει.

Υ.Γ.
Καλυτερα ανοιξε ενα νεο θεμα με το προβλημα που εχεις, για να δουνε και ολα τα μελη το προβλημα που αντιμετωπιζεις, και να σε βοηθησουνε.

Το απεκατέστησα  και δεν θέλω να ασχοληθώ γιατί όποτε ασχολήθηκα με εκνεύριζε με την συμπεριφορά του το δοκίμασα σε 11.04,    11.10,   12.04lts  το ξέχασα και όλας. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.........