Βοήθεια. Αδύνατη η εγκατάστση heeeeellllllllllllllllppppppppppppp

telemaxos | Δευ, 04/09/2012 - 20:17 | 1' | 7

Έχω ένα live dvd και όταν πάω να το εκκινήσω μου εμφανίζει '' Failded to mount ext3. Reboot in 120 sec...''
Σελίδα του live dvd http://susestudio.com/a/8zMK1e/multi-tool--9  

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Προσπαθεις να εγκαταστησεις ενα πακεταρισμα του χρηστη tampakas απο το Suse Gallery.

Ποιος αλλος μπορεις να σε βοηθησει εκτος απο τον ιδιο το χρηστη ? Στειλτου ενα μηνυμα εκει.

Και να ξαναπω αλλη μια, οτι αυτες δεν ειναι διανομες - ειναι πειραματα που (καλως) κανουν οι φιλοι του Open Suse ή απλοι χρηστες που εχουν μερακι. Ειναι προτιμοτερο να δοκιμαζεις πραγματικες διανομες με βαση χρηστων - με κοινοτητα - που εχουν κατι να πουν.

Οι περισσότερες διανομές που δημιουργούνται μέσα στο SUSE Studio δεν είναι προσαρμοσμένες στο δικό σου hardware. Προτίμησε υλοποιήσεις που έχουν πιστοποίηση από διάφορες ομάδες. Για να έχουν πιστοποίηση, σημαίνει ότι έχουν περάσει από δοκιμές από πολλούς χρήστες. Αυτές που φτιάχνει ο καθένας, συνήθως, είτε δεν την έχει δοκιμάσει live ή εγκατάσταση σε μηχάνημα, είτε δεν την έχει δοκιμάσει καθόλου.
Οι διανομές που στηρίζονται σε Gnome και KDE είναι οι πιο minimal που υπάρχουν. ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ και να ξεκινήσεις να φορτώνεις αυτά που θέλεις.

βρε συ Τηλέμαχε, τις απορίες τις λυνουμε με ανάρτηση του ερωτήματός μας στο forum. Όχι γράφοντας μια αράδα στο blog....

Οι διανομές που στηρίζονται σε Gnome και KDE είναι οι πιο minimal που υπάρχουν.

Μηπως ηθελες να πεις κατι αλλο ? Γιατι αν αυτες ειναι οι πιο minimal - αυτες που ερχονται με fvwm πχ πως θα τις χαρακτηριζαμε ?

herco]Οι διανομές που στηρίζονται σε Gnome και KDE είναι οι πιο minimal που υπάρχουν.

Μηπως ηθελες να πεις κατι αλλο ? Γιατι αν αυτες ειναι οι πιο minimal - αυτες που ερχονται με fvwm πχ πως θα τις χαρακτηριζαμε ?

Άλλη ερμηνία του minimal και άλλη του light.
Φαντάζομαι δεν έχεις δοκιμάσει κάποια έκδοση SUSE Studio με Gnome ή KDE.
Έρχονται χωρίς παιχνίδια, εφαρμογές γραφείου κλπ. Είναι ΜΟΝΟ το γραφικό περιβάλλον. Αυτή είναι η minimal. Και στην minimal αυτή έκδοση, θα χρειαστείς μόνο το yast-liveinstaller για να την εγκαταστήσεις. Μετά ξεκινάς να προσθέτεις τα προγράμματα που θέλεις.

Για να βάλεις άλλο γραφικό (light) πχ το γνωστό XFCE πρέπει να κάνεις πολλές αλλαγές (θα χτίσεις την ίδια διανομή τουλάχιστον 2-3 φορές).

Σωστα - χρησιμοποιω μονο 100% Ελευθερες διανομες GNU/Linux - οποτε εχω να δω το SUSE απο την 5.3 αν θυμαμαι καλα. Οσο για το minimal εχω στο μυαλο μου αλλον ορισμο (KISS, console applications, Emacs, Light xorg κλπ) αλλα για τον δικο σου ορισμο, εχεις δικιο σε αυτο που λες.