linuxinside Acount.

Hacking is my hobby | Δευ, 01/30/2012 - 11:35 | 1' | 21

       Θελω να διαγραφω απο το  linuxinside πως γινεται αυτο;

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Υπάρχει μια απλή λύση: μην ξανασυνδεθεις. Που ξέρεις ίσως αύριο αλλάξεις γνώμη που λέει και το τραγούδι. :)

     Σωστά ! ! !   Αν  θέλεις να ξεγραφτείς απο το Facebook  ή  απο την Google  χρειάζεται να υποβάλλεις αίτημα στην εταιρεία ?!!   Κανείς ΔΕΝ σε αναγκάζει να ξανακάνεις login . Tόσο απλό ακούγεται & είναι !

Να διαγραφείς!!! Για ποιο λόγο???
Που θα ξαναβρείς τέτοιο forum???

+1 στην απαντηση του Antoni4040
Επισης, αν πεις το λογο που θελεις να το κανεις αυτο, ισως να βελτιωθει σε κατι το forum,
και να μην συμβει κατι παρομοιο σε καποιον αλλο χρηστη στο μελλον.

Παίχτη Hacking is my hobby, δε χρειάζεται να ξεγραφτείς διότι:
1. Αν κάποιος δεν σου απάντησε σε ερώτηση, είναι ότι μάλλον δεν είχε κάποιος κάποια απάντηση.
π.χ. προχθές είχες ρωτήσει κάτι που είχε σχέση με πολύ ειδικό θέμα με το οποίο δε νομίζω να έχει ασχοληθεί πολύς κόσμος.
Μάλλον δεν το γνώριζε κάποιος, οπότε δεν είχες απάντηση εκεί.
Αν ας πούμε κάτι που ρωτήσεις το ξέρω, θα προσπαθήσω να σου απαντήσω.
2. Έτυχε να πέσω σε μια "περίεργη" συζήτηση, που είχες με άλλο μέλος. Πιστεύω ότι έγινε παρεξήγηση εκείνη τη φορά, και δεν υπήρχε κακή διάθεση... Ούτε από εσένα αλλά ούτε και από αυτόν!!
3. Τέλος πάντων είμαστε μια ωραία παρέα.
Με εκτίμηση tomkat

Α!! Ξέχασα!
Παίχτη Hacking is my hobby, για παράδειγμα γνωρίζω κάποια πράγματα από linux (όχι όπως άλλοι) ή γλώσσα προγραμματισμού C, C++ (πάλι όχι όπως άλλοι).
Αν έχεις κάποιες άλλες γνώσεις σε πράγματα στην πληροφορική, που δεν έχω ασχοληθεί, σίγουρα θα χαρώ να έχω ανταλλαγή απόψεων μαζί σου....
Και πάλι φιλικά tomkat !!

      Αυτό το  CINUX  βρε  παιδιά  πότε θα αποκτήσει εναν  hd installer ? Γιατί  το αργεί ο μάστορας ??  Να  στείλουμε  καμιά  ομαδική  επιστολή , τί  λέτε  ωρέ  παιδιά ?  Κάνε  τίποτα  ωρέ  Τομκάτ ! !  Μήπως  κοιμάται ο μάστορας ?! !

       Γράψε  μας  Τομκάτ   ποιές  διανομές  τρέχεις  &  ποιόν video driver  έχεις  να  αρχίσει  κουβέντα ...πολωτική !

Τώρα έχω opensuse με kde ! Τελικά είναι πιο εύκολο από fedora ! Για την ιστορία είχα αρχίσει από ubuntu !
Έχω δει κάποια πράγματα που έχεις γράψει για opensuse, και τα έχω κρατήσει σε bookmarks.
Πολωτικές συζητήσεις δε θα κάνω με κανένα και δε χρειάζονται !

     για πλάκα έγραψα για πολωτική συζήτηση. Το LINUX ειναι ενιαίο για όποιον έχει καταλάβει τί παίζει με τον TUX.  Μπράβο !   Suse 12.1  ,  ArchUbuntuFedora 16 Mageia 1 & PCLinuxOS  θα  έπρεπε να παίζουν σε κάθε desktop.   Δεν  φαντάζομαι να  είσαι με  vesa-driver ? Σωστά ?  Τον  official driver  τρέχεις ή  της διανομής?

Χρησιμοποιώ nvidia, που τους έχω εγκαταστήσει με ένα "nvidia.ymp" που έχω κατεβάσει.
Πάντως από ότι έχω καταλάβει vesa και nouveau πρέπει να είναι το ίδιο πράγμα, ή κάνω λάθος;
Arch linux δεν έχω χρησιμοποιήσει γιατί νομίζω είναι για πιο έμπειρους (δεν είμαι).
Τα περί "πολωτικής" τα έλεγα για αστείο (στον γραπτό λόγο δεν φαίνονται τέτοιες διαθέσεις)

      ο  nouveau  είναι πολύ καλύτερος , αλλά open source , που σημαίνει πως ΔΕΝ συγκρίνεται με τον official  driver  του Suse  ή  με τον original driver της NVidia . Σε  όλες τις διανομές ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ  τρέχει  ΠΑΝΤΑ   o   original driver 12.1   της AMD ,  γι'αυτό  το λόγω  χρειάζομαι πάντα τα πακέτα  kernel-devel  ή  linux-headers στο Arch.
     Δύσκολο το Arch ?  Σαν το ..Ubuntu  είναι και αυτό φίλε Τομκάτ ,  αν  είχες  καμιά 20ριά partitions  σε  διάφορους δίσκους θα  το  διαπίστωνες & ο ίδιος  πόσο πολύ μοιάζουν ΟΛΑ ,  μα  ΟΛΑ τα LINUX. Σαν  δύο  σταγόνες ύδατος ,  δλδ , αδύνατο να πείς ποιό είναι καλύτερο. Χαίρομαι που σε κάτι τα βρήκες χρήσιμα , όσα κατά καιρούς γράφτηκαν.  Το openSuse είναι όντως αξιολογότατο &  ειδικά  το  12.1  που  δεν κατεβάζει πακέτα delta.rpms  όπως  το 11.4.

zenwalk05 το Ubuntu δεν πηστεύω πια πως είναι για desktop!Εγώ προτημώ σε desktop Debian και σε laptop το ubuntu

Κάποια στιγμή zenwalk θα δοκιμάσω arch. Δεν έχω άπλετο χρόνο για να τα δοκιμάσω όλα! Γενικά το linux είναι μια άπειρη βιβλιοθήκη που συνέχεια μαθαίνω και κάτι παραπάνω.
Πολλά καλά ακούγονται και για τη mageia. Προς το παρών έχω κολήσει στο opensuse !

mageia και debian χρησιμοποιώ εγω και ειμαι και απο τις 2 διανομές παρα μα παρα πολυ ευχαριστημένος,πιστευω οτι η mageia2 που βγαίνει αρχές Μαΐου θα ειναι τέλεια με kde 4.8 και gnome 3.4

   Δεν  χρειάζονται ούτε γνώσεις , ούτε άπλετος χρονος για να εγκαταστήσεις Arch . Καλύτερα δοκίμασε  με ένα live  βασισμένο πάνω στο Arch , όπως είναι το Archang με openbox ή  ακόμη καλύτερα το BRIDGE-2012.1 με XFce 4.8. Γιατί το Arch έρχεται μόνο με command-line.
         Αυτό  που χρειάζεσαι είναι ένα άδειο partition για να το δοκιμάσεις σε κανονική εγκατάσταση & είναι πανεύκολο.

Α! Αν είναι κάποιος από Αθήνα και ειδικά ανατολική Αττική, μπορώ να τον μυήσω από κοντά στο Arch, ελεύθερα εννοείται.

         Δεν είναι  κανένας ...μπαμπούλας  το Arch ,   στοιχειώδεις  γνώσεις αν έχει κάποιος απο τερματικό  του  φαίνεται  παιχνιδάκι  και το  Arch  ή  καλύτερα το  Archbang  &  το  BRIDGE-2012.1   που  έρχονται με  γραφικό  περιβάλλον ,  γιατί  command-line  &  αρχάριος  είναι ένας καταστροφικός συνδυασμός.

Κατά την εγκατάσταση και του arch αλλά και του archbang ακολουθείται η ίδια διαδικασία. Αυτό που αλλάζει είναι η εγκατάσταση (μετά το core) διάφορων πακέτων που είναι απαραίτητα για να γίνει λειτουργικό. Ακόμα και τα διάφορα αρχεία π.χ rc.conf χειροκίνητα ρυθμίζονται και στα δύο. Στην ουσία είναι ένας πιο γρήγορος τρόπος εγκατάστασης. Το μεγάλο υπέρ του archbang για μένα είναι ότι μπορείς να δοκιμάσεις live το arch .