Εκτυπωτής στο Monomaxos Lite

George74 | Πέμ, 11/24/2011 - 08:18 | 1' | 3

Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Σε μηχάνημα με monomaxos lite πως μπορώ να εγκαταστήσω εκτυπωτή ο οποίος βρίσκεται μέσω δικτύου σε μηχάνημα με Win; Μήπως δεν υπάρχει καθόλου η δυνατότητα αυτή; (Γιατί δεν υπάρχει κάπου "εκτυπωτής" απ' ότι είδα και όταν έψαξα λίγο τα σχετικά με το SAMBA δεν κατάφερα να κάνω τίποτα...) Η lite edition  υποστηρίζεται κανονικά τώρα; (Όταν προσπάθησα να κάνω αναβαθμήσεις μου βρήκε διάφορα errors - δεν θυμάμαι ποια).

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Στο monomaxos lite δεν υπήρχε ποτέ η εξαρχής δυνατότητα χρήσης εκτυπωτή λόγω του περιορισμένου αριθμού πακέτων στο Live CD. Δεν είναι δύσκολο πάντως να δουλέψεις κάποιον εκτυπωτή αφού υπάρχει λειτουργικό synaptic εξαρχής ...

Μπορείς να μου πεις χονδρικά τι ενέργειες πρέπει να κάνω (ποια πακέτα πρέπει να εγκαταστήσω κλπ) έτσι ώστε να μπορώ να δω έναν εκτυπωτή από το menu μέχρι και την τελική διαδρομή και εγκατάσταση, ο οποίος βρίσκεται σε δίκτυο σε Η/Υ με λειτουργικό Win; Γνωρίζω μόνο βασικά πράγματα στα Linux και νομίζω ότι δεν θα τα καταφέρω μόνος μου ψάχνοντας...  Ευχαριστώ.

Μπορεί να μου πει κάποιος τι πρέπει να κάνω..; Έστω και τα βασικά για να μην κάνω καμιά γκάφα. Αφήστε που θα ψάχνω καμιά βδομάδα για να βρω την άκρη.