ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ UBUNTU ΧΩΡΙΣ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΗ.

Hacking is my hobby | Σάβ, 10/29/2011 - 01:56 | 2' | 3




     Ανοιγωντας ενα ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ απο LIVE-CD και δινοντας μια εντολη η οποια ζηταει δικαιωματα ΣΟΥΠΕΡΧΡΗΣΤΗ σε πολες διανομες δεν χρειαζεται καπιος κωδικος. αν γινει εγκατασταση της αυτης διανομης ζηταει το Προγραμμα εγκαταστασης κωδικο που επιλεγει οποιος κανει την εγκατασταση, ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟ αρχειο στο LIVE-CD θα επρεπε να τροποποιηθει για να yπαρχει και η επιλογη να γινει εγκατασταση με ΟΝΟΜΑ του χριστη αλα χωρις ΚΩΔΙΚΟ οπως ειναι και σε πολα LIVE-CD.

      Θα ηθελα να αξιοποιισω ενα παλιο μηχανιμα με ubuntu στο Διαδικτυο για το οποιο να μπορω να εχω δικαιωματα ΣΟΥΠΕΡΧΡΙΣΤΗ χωρις να πρεπει να πληκτρολογο και κωδικο ακριβως οπος με LIVE-CD.

     Βεβαιως θα μπορουσα να χρισιμοποιω Μηχανιμα με LIVE-CD και για αποθηκευτικο χωρο Σκληρο Δισκο αλα δεν θα μποροuσα να κανω αναβαθμιση στο LIVE-CD χωρις να φτιαξω καινουριο ISO.


    Με ενοχλει παρα πολι η χριση κωδικου.

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

         Δυστιχως δεν μπορεσα να κανω με τις οδηγιες που βρικα αυτο που θελω, θα πρεπε κατα την εγκατασταση να υπαρχει η επιλογη ΚΕΝΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ διαφορες εφαρμογες οπως GPARTED αλλα και αλες συνεχιζουν να ζητανε τον κωδικο ο οποιος χρησιμοποιηθικε για την ολοκληρωση της Εγκαταστασης.