Πρώτη επαφή

john111 | Πέμ, 04/14/2011 - 14:08 | 1' | 6
Καλησπέρα κ συγχαρητήρια για το monomaxo κ την προσπάθεια που κάνετε!!

Δοκίμασα linoux για πρώτη φορά με monomaxo5 από live cd σε laptop. Είχα κάποια προβλήματα και θα ήθελα τη βοήθεια σας.
Δε μ αναγνωρίζει κάμερα όταν δοκίμασα σε msn και δε με συνδέει στο facebook. Μπορεί κάποιος να μ πει με απλά λόγια τι να κάνω γιατί είμαι καινούργιος στα linoux κ σκέφτομαι να τα εγκαταστήσω μόνιμα;
Επίσης πως κατεβάζεις τορρεντ; πρέπει να εγκαταστήσω κάτι;

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

καλως ηρθες,
οσο αφορα το msn και την καμερα η ιστορια ειναι πονεμενη,η microsoft αλλαζει συνεχεια τα πρωτοκολλα της και συνηθως η καμερα δεν παιζει(προσπαθει καπως να κρατησει τους χρηστες της!!!)
ποιο προγραμμα εχεις εγκατεστημενο?
-αν εχεις το amsn(http://www.amsn-project.net/) απο οτι λεει''This should be our last bugfix release before 0.99, in which we will enable Audio/Video calls again, as we’ve been working hard on implementing the newest P2P protocol changes.''(δηλ. η καμερα θα παιζει στην επομενη εκδοση).
-αν εχεις το emesene(http://emesene.org/) νομιζω υποστηριζει αλλα οπως ειπα τα πρωτοκολλα αλλαζουν συνεχεια  και υπαρχει προβλημα.
το skype παντως παιζει τελεια!
-facebook δεν εχω και δεν μπορω να βοηθησω.
-για torrent ποια εφαρμογη εχεις εγκατεστημενη?προσωπικα εγω δουλευω το deluge και το θεωρω απο τα καλυτερα.
(στο torrent αρχειο που εχεις δεξι κλικ open with το προγραμμα σου η ακομα καλυτερα κανε δεξι κλικ-properties-open with και βαλε το προγραμμα που θες να ανοιγουν τα torrent ωστε να στα αναγνωριζει αυτοματα

για torrent ο μοναδικος qbittorrent ...αναζητα αρχεια σε πολλες διευθυνσεις ταυτοχρονα.....τωρα για το facebook δεν καταλαβαινω..δεν εισαι στ διαδικτυο????

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!!!
@ulver
έχει από μόνο του το monomaxos το emesene. Αλλά θα δοκιμάσω κ Skype μήπως παίξει. Torrent σε windows έχω το μtorrent το μονομαχος έχει bittorrent. Προσπάθησα να κατεβάσω κάτι αλλά δεν. Να πάω στο bittorrent και να κάνω δεξί κλικ και τη διαδικασία που είπες;
@vriareos
Μπαίνω κανονικά internet ,έχω ήχο κανονικά και μπαίνω παντού. Γι αυτο ακριβώς μ φάνηκε περιεργο που δεν έμπαινα στο facebook.
Κάθε βοήθεια δεκτή 

john111 στο Facebook μάλλον δεν μπορείς να συνδεθείς γιατί το τρέχεις απο το Live cd και δεν το έχεις εγκαταστήσει στο σκληρό σου δίσκο. Μάλλον για αυτό δεν σου εγκαταστάθηκαν και τα άλλα προγράμματα.
Εκτός αν κατάλαβα λάθος.

Σωστά κατάλαβες dsyrmalis, τελικά συνδέθηκα ,από το dock.
Πιθανόν όμως λόγω live cd να έχω τα υπόλοιπα προβλήματα.
Ευχαριστώ για την απάντηση