Σ υ ν δ ρ ο μ ε ς !!!!

kos6101991 | Παρ, 01/21/2011 - 12:12 | 1' | 16

καλησπερα παιδια εχουμε τελικα κανενα νεο για τς συνδρομες....!!εμεις που εχουμε συνδρομη με το linux format τι θα κανουμε ?????ευχαρισω.

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Καλημέρα, kos6101991

Πληροφορίες για τις συνδρομές στο Linux Inside θα ανακοινώσουμε μετά την κυκλοφορία του πρώτου τεύχους για ευνόητους λόγους. Laughing

Όσον αφορά τους συνδρομητές του Linux Format, δεν γνωρίζω. Τα δύο περιοδικά δεν έχουν καμία σχέση πέραν του ότι εκδίδονται από την ίδια εταιρεία. 
Σε παρακαλώ στείλε ένα email στο Τμήμα Κυκλοφορίας της εταιρείας ( cpcircdp papaki compupress.gr ) για να σου απαντήσουν.

Ενταξει φιλε μου σε ευχαριστω εστειλα ε-μαιλ αν μ απαντησουν κατι θα το ανακοινωσω μηπως και ενδιαφερεται και καποιος αλλος απο εδω μεσα....!!!

εννοειτε...  απλα  μιας και το ξεκινησες και ειχες ρωτησει και σε άλλα ποστ. περιμενα, για να μην  ειμαστε πρήχτες. 6 τευχη ειμαι μεσα...

λοιπον μαγκες δοξα τον θεο οσοι εχουν κανει συνδρομη δεν θα ξαναπληρωσουν απλα αντι να τους σταλει to linux format θα τους σταλει το linux inside .Οι συνδρομες εξακολουθουν να ισχυουν κανονικα.....!!!!

Καλησπέρα σας,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στη θέση του Linux Format θα σας αποσταλεί το Linux Inside. Επομένως η συνδρομή σας συνεχίζεται με το Linux Inside.

 

Ευχαριστούμε πολύ.

 

ΣΙΜΗΡΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ

COMPUPRESS

 

Καλησπέρα, 

οι αιτήσεις για νέες συνδρομές ξεκίνησαν. Όσοι και όσες ενδιαφέρεστε, μπορειτε να συμπληρώσετε αυτή τη φόρμα.  Cool

Κάνε την αίτηση άμεσα και θα σε επικοινωνήσει μαζί σου μια πολύ εξυπηρετική κυρία από το Τμήμα Συνδρομών. Είμαι σίγουρος ότι κάτι θα μπορεί να κάνει! Cool

dimitris]Κάνε την αίτηση άμεσα και θα σε επικοινωνήσει μαζί σου μια πολύ εξυπηρετική κυρία από το Τμήμα Συνδρομών. Είμαι σίγουρος ότι κάτι θα μπορεί να κάνει! Cool

Κανονίστηκε και αναμένω ήδη το 1ο τεύχος!!!Cool

έχω κάποιες απορίες για την συνδρομή που θέλω να κάνω:

1) Η πληρωμή θα γίνει με αντικαταβολή στην πρώτη μου παραλαβή. Θα πληρώσω εκεί όλο το ποσό (51Ε);
2) Είμαι 17 χρονών. Μπορώ να κάνω την συνδρομή στο όνομά μου ή πρέπει να την κάνω στο όνομα του πατέρα μου;
3) Αν κάνω την συνδρομή αυτές τις μέρες θα λάβω κανονικά και το 1ο τεύχος;

υ/γ στην επαρχία το περιοδικό θα έρχεται 2 μήνες μετά από την κυκλοφορία του όπως γινόταν με το Linux Format; 

spyroskaftanis]έχω κάποιες απορίες για την συνδρομή που θέλω να κάνω:

1) Η πληρωμή θα γίνει με αντικαταβολή στην πρώτη μου παραλαβή. Θα πληρώσω εκεί όλο το ποσό (51Ε);
2) Είμαι 17 χρονών. Μπορώ να κάνω την συνδρομή στο όνομά μου ή πρέπει να την κάνω στο όνομα του πατέρα μου;
3) Αν κάνω την συνδρομή αυτές τις μέρες θα λάβω κανονικά και το 1ο τεύχος;

υ/γ στην επαρχία το περιοδικό θα έρχεται 2 μήνες μετά από την κυκλοφορία του όπως γινόταν με το Linux Format; 

Σπύρο, για τα δύο πρώτα που ρωτάς, συμπλήρωσε με τα στοιχεία σου τη φόρμα αίτησης συνδρομής εδώ και θα σε πάρει τηλέφωνο μια πολύ εξυπηρετική κυρία από το τμήμα συνδρομών η οποία θα σου δώσει όλες τις απαντήσεις. Από κει και πέρα, εσύ αποφασίζεις τι θα κάνεις.

Για το τρίτο, ναι αν κάνεις συνδρομή άμεσα θα λάβεις και το 1ο τεύχος, όπως ο φίλος παραπάνω.

Για το υ/γ, όπως καταλαβαίνεις το Linux Inside είναι μικρό περιοδικό, γιατί απευθύνεται σε ένα πολύ συγκεκριμένο κοινό, και επομένως δεν μπορεί να πηγαίνει με τη μία σε όλη την Ελλάδα. Αρα θα καθυστερεί περίπου ένα μήνα να πάει στην περιφέρεια. . Το λέμε στα ίσια γιατί θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς εξαρχής. Αν θέλετε το περιοδικό άμεσα στο σπίτι σας όπου κι αν βρίσκεστε, κάντε συνδρομή. Κοστίζει 51 ευρώ και το παίρνετε με courier. Πιο απλά δεν γίνεται να τα πω.

dimitris]...Τα δύο περιοδικά δεν έχουν καμία σχέση πέραν του ότι εκδίδονται από την ίδια εταιρεία.

Δλδ το φορμάτ θα συνεχίσει να κυκλοφορεί, η ιστοσελίδα πάντως παραπέμπει σε αυτήν...:( ?!? :(

 που το ειδες??   δωσε το λινκ.  ολα εχουν γυρισει σε linuxinsider.gr   αν εχει ξεφυγει κατι δωστω να το διορθωσουμε

www.linuxinsider.gr παραπέμπει εδώ, αλλά το φορμάτ θα εξακολουθήσει να κυκλοφορεί ή όχι, γτ η διατύπωση του Δημήτρη παραπάνω αφήνει θολούρα λιγάκι...

V.ersu.S]www.linuxinsider.gr παραπέμπει εδώ, αλλά το φορμάτ θα εξακολουθήσει να κυκλοφορεί ή όχι, γτ η διατύπωση του Δημήτρη παραπάνω αφήνει θολούρα λιγάκι...

Παιδιά, το είχαμε ανακοινώσει και στο linuxinsider.gr, το έχουμε γράψει και εδώ.
Το Ελληνικό Linux Format έκλεισε. 

Πλέον υπάρχει μόνο το περιοδικό Linux Inside. Αυτό  που έλεγα παραπάνω είναι ότι είναι δύο διαφορετικά πράγματα: άλλη ύλη, layout, συνεργάτες, κλπ. Η κυριότερη διαφορά ειναι ότι το Linux Inside ειναι καθαρά Ελληνική προσπάθεια με δικό μας περιεχόμενο. 

Αν και άργησα να γράψω (ας όψεται το κύμα γρίπης) να δώσω και εγώ τα εύσημα στο τμήμα κυκλοφορίας που αφενός μεν μας μετέφερε αυτόματα τη συνδρομή στο νέο περιοδικό αφετέρου δε μας έκανε την ευχάριστη έκπληξη με την αποστολή με courier έτσι και στην επαρχία θα το έχουμε πλέον σχεδόν άμεσα στα χέρια μας.

Υ/Γ Μην διστάζετε να τηλεφωνείτε στο τμήμα κυκλοφορίας! Εκτός από εξυπηρετική η κυρία έχει και υπέροχη φωνή!