Lubuntu & MadBox RMX updated!

uutheband | Δευ, 01/17/2011 - 23:07 | 1' | 7

Ανανεωμένες επιστρέφουν δύο τροποποιημένες από μένα διανομές, βασισμένες στο Ubuntu και το Openbox (αγαπημένος συνδυασμός!). Το Lubuntu 10.10 και το MadBox 10.10 δείχνουν τον καλύτερο τους εαυτό με όμορφα γραφικά, εναλλακτικές εφαρμογές, διορθώσεις λαθών, αναβαθμίσεις και τροποποιήσεις ώστε να αποδίδουν τα μέγιστα χωρίς να στερούνται σε εμφάνιση και λειτουργικότητα Δοκιμάστε τα σήμερα και ξαναδώστε ζωή στα παλιά σας μηχανήματα ή ξανανακαλύψτε τις δυνατότητες του netbook σας! :)

Lubuntu 10.10 RMX 26112010: http://tinyurl.com/5uzmvou
MadBox 10.10 RMX 16012011: http://tinyurl.com/6fvuwfv

Επικοινωνία: uutheband [at] gmail [dot] com

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Τι εφαρμογές έχεις βάλει; 

Μερικά στιγμιότυπα υπάρχουν; 

Δοκιμασα και τις 2 διανομες στο μικρο μου hp netbook  και θεση πηρε η διανομη Lubuntu.Και στις 2 διανομες δεν μπορουσα να ακουσω ραδιοφωνο και δεν μπορω να καταλαβω γιατι θα πρεπει να λειπουν οι codecs.Τελικα στο lubuntu εβαλα τους codecs που χρειαζοταν και τωρα ολα ειναι καλα.Το μικρο μου πραγματικα πεταει και να δωσω συγχαρητηρια στο φιλo uutheband για τις υπεροχες διανομες.

Σ' ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια και πραγματικά χαίρομαι που βολεύτηκες με ένα απ' τα remix μου... :) 
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν μπόρεσες να ακούσεις ραδιόφωνο στο madbox! Και στις δύο διανομές είναι προ-εγκατεστημένοι όλοι οι drivers ώστε να μπορείς να δεις και να ακούσεις οτιδήποτε! Στο Lubuntu μόνο ξεχάστηκα και δεν έβαλα ένα πακέτο που απαιτείται για το ραδιόφωνο αλλά στο MadBox είχε μπει και δοκιμαστεί κανονικά... :\